_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
Ten taki Grubasek to mieszka dwie ulice dalej ode mnie. Często go widywalam kiedyś, jednakże w wakcje trochę go uszkodzono. Ostanio szłam z kolegą nocą przez park i owy zespól miał akurat okolicznościowy występ. To była taka wzruszajaca impreza. Roniłam łzy.
taka anegdotka:
Moja siostra ma niedługo studniówkę. Wszyscy się zastanawiają czy wynajac zespół Boys za 6 tys i graja tylko do 3, czy owy zespół Nazir za 3 tysiące do rana. Co wybrał by statystyczny user tego forum?
Moja siostra ma niedługo studniówkę. Wszyscy się zastanawiają czy wynajac zespół Boys za 6 tys i graja tylko do 3, czy owy zespół Nazir za 3 tysiące do rana. Co wybrał by statystyczny user tego forum?
Nazir z pewnością po pierwsze tańsi a po drugie grają do rana.No chyba że jest to coś gorszego od Boysów,
_________________ Nie zapomnij skąd wyrosły Ci nogi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum