Również bym się śmiała, tylko że tej dziewczynie takie teksty zdażają się przynajmniej raz dziennie.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Znak zodiaku:
Martino [Usunięty]
Wysłany: 18-02-2005, 18:23
głos dałem na brunetki -> ale tak naprawdę to kolor włosów dla mnie nie jest najważniejszy ważne jest wszystko -> fryzura, czystość, no żeby było w tym coś takiego :grin: no wiecie
Imię: P jak Poison
Wysłany: 01-03-2005, 19:51
Cytat:
O blondynkach juz (prawie) wszyscy zapomnieli?
NIE!
Ale zauważyłem, że wszystkie "sztuczne blondynki" w nasze szkole farbują się na ciemno... naturalny bląd mi siepodba ale sztuczne są blee
Wysłany: 07-04-2005, 16:32
Jakby to powiedzieć mam w sobie cos i z blondynki i z brunetki, bo jestem szatynką;D I zawsze mój kolor włosów omijają chlip
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum