Wysłany: 22-12-2006, 17:48
devir napisał/a:
Słuchałas merzbow'a ?
To do mnie?
Sciagnelam sobie z ciekawosci "bikini". Dobrze ze nie sciagalam całej płyty.
Nic i nikt nie przekona mnie do industrialu.
A ja do tej pory naiwnie myslalam, ze to 'Medulla' Bjork jest ciezka plyta
To do mnie?
Sciagnelam sobie z ciekawosci "bikini". Dobrze ze nie sciagalam całej płyty.
Nic i nikt nie przekona mnie do industrialu.
A ja do tej pory naiwnie myslalam, ze to 'Medulla' Bjork jest ciezka plyta
Ach te moje literki, ale w sumie to i mogło byc do Ciebie
Dobry utwór, tylko to nie industra,l a noise (merzbow ) widziałem ze sie nie spodoba, jak by sie spodobał to bym zrobił tak ---->
Wysłany: 22-12-2006, 18:01
Nie dla mnie. Nie widze w tym zadnego przesłania i wartosci. W Mieczu Szczesniaku juz predzej ;D
Puszcze sobie za to jakies ambientowe radyjko- na pewno nie noise ambientowe.
Nie dla mnie. Nie widze w tym zadnego przesłania i wartosci. W Mieczu Szczesniaku juz predzej ;D
Puszcze sobie za to jakies ambientowe radyjko- na pewno nie noise ambientowe.
No cóz kwestia gustu, mnie sie podba i to tak bardzo, że.... ale nie bede robił auto reklamy
Jeden woli róż a inny zieleń Ambient też jest fajny, byłem na koncercie i mam znajomego co gra...tylko ze to dark ambient.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
O bosze, słuchałem tego merzbow'a... wole się nie wypowiadać czy to jest fajne czy nie ^^. Trudno powiedzieć czy jest to muzyka czy nie, z tego co wiem to muzyka powinna zawierać jakiś rytm i melodie. To ma „trochę” melodii, ale rytm? Ja się tam nigdzie go nie doszukałem...
_________________ Takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego ^^ ;]
Wysłany: 22-12-2006, 18:34
KkINiO napisał/a:
wole się nie wypowiadać czy to jest fajne czy nie
rozumiem, że znów nie masz zdania? O.o
To jest cholernie eksperymentalne, ale nie na moje czułe bębenki.
Jakbym zaczela rozwalac teraz wszystko w pokoju i to nagrała- to byłby noise, tak?
Wysłany: 22-12-2006, 19:01
Gdzieś tam w dziale muzycznym alanho również zwracał Ci na to uwage- nie chce mi sie szukac.
Poza tym nie lubię konformizmu- "nie chcę czegoś powiedzieć bo nie chcę nikogo urazić" bądź- akurat to, nie wiem czy w Twoim przypadku: "powiem to co wszyscy, bo dzieki temu mnie nie zlinczuja".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum