Najświętsza Maryja Panna Królowa Polski - jej święto obchodzimy 3 maja każdego roku.
To czemu nie może być Króla ?
Tak tylko się nad tym zastanawiam
a bedzie dzien wolny od szkoly?
Poza tym.. wypadaloby zeby krolowa byla zona krola. A jesli Jezus bedzie krolem, a Maryja krolowa bedziemy mieli do czynienia z kazirodztwem. Nie wypada.
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3210 Skąd: że znowu?
Wysłany: 21-12-2006, 15:02
Paranoja. Jak sie nazywa choroba przez którą ludzie lubią się ośmieszać i robić z siebie idiotów(myśle ze wynika to z jakis problemów z emocjami)? bo zdaje sie że na to czerpi znaczna część naszych wsponiałomyślnych polityków.
Znak zodiaku:
Luka Wars [Usunięty]
Wysłany: 21-12-2006, 15:11
Jeśli pominiemy to, że nie ma naukowych dowodów na istnienie Jezusa to i tak to będzie ewenement na skalę światową. Pierwsza konoracja w historii pośmiertna i to na dodatek w XXI w. Może zamiast wielkiego balu urządzimy stypę.
PiS, LPR to ostoja ciemnoty wychowywanej w katolicyźmie. Jeśli chodzi o PSL to jestem zaskoczony.
Didek [Usunięty]
Wysłany: 21-12-2006, 15:12
Temat przenoszę do dowcipów. Mój ojciec ma dostawczy, jeśli ktoś chce uciekać z kraju, na południe, to mogę jedną - dwie użytkowniczki wziąć na kolana (od razu mówię, że nie mogą być to użytkowniczki postury Wazeliny).
"Problem polega na tym, że wy chcecie Pana Jezusa zapisać do swojej partii, a ja sobie tego po prostu nie życzę"
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3210 Skąd: że znowu?
Wysłany: 21-12-2006, 15:24
Jeny jak ktoś jest jakiś tam mocno wierzący to może sobie Jezusa mianować królem jego serca,ale do polityki żeby go mieszać hehs. Z początku naprawde myslałam ze to żart jak tata włączył dziennik.A potem poczułam się jak w średniowieczu, jakby panował teocentryzm- tylko że w tym wydaniu udawany.
Bardziej niż kto jest królem Polski, obchodzi mnie, czy po zakończeniu edukacji znajdę pracę.
nio właśnie...to jest pytanie...wszyscy spi........ za granice nie wiem czy mnie też to czasami nie czeka, więc niech sobie będzie tym królem kto chce.
_________________ "życie jest piękne kiedy życ się potrafii"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum