heh pogadaj z Mateuszem i powiedz mu ze do niego nic nie czujesz a pozniej pogadaj z Arturem i powiedz mu ze ci na nim zalezy zawsze najlepsze sa szczere rozmowy pozdrawiam
_________________ #bardzo chce nauczyc sie soba byc gdy cie nie ma...tego chce #
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Autorko tematu a ty jak w głębi czujesz ? Który lepszy ?
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
sami to rozwiążą... po prostu selekcja. Zostanie silniejszy. Jak zwierzęta
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
oj niezle rady, hehe a wiec wybrałam Artura ale narazie z nim nie jestem, CHCEMY (ja i Artur) poczekać az troszki przejdzie Mateuszowi... moze po nowym roku nasza "znajomość" sie rozkręci. a teraz poprostu żyjemy chwilą aha i Mateusz nadal chce być moim przyjacielem
_________________ "być wolnym to znaczy nie kłamać"
Mówią że stara miłość nie rdzewieje… ale też nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki…
Zacznij ograniczać kontakt z nimi.. nie odzywaj się… nie pisz.. bo jakoś nie wierze że zrozumiałaś swój błąd i skoro odeszłaś od jednego 3 razy – to czemu nie odejdziesz 4 ? dlatego daj sobie z nimi spokój.. i postaraj się ułożyć sobie życie na nowo… ale wyciągnij z tego odpowiednie wnioski – że co za dużo to nie zdrowo – i nie da się złapać dwóch srok za jeden ogon.. Życie jest sztuką wyboru..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum