ejjjjjjjjjjjj nie naśmiewajcie się z niej... ja mam prawie podobnie zawsze jak ide do fryzjera a czynie to w obecności kogoś najcześciej tą ofiarą jest mój chłopak ..to stoje jakieś 30 min przed wejściem i się zastanawiam on oczywiście już się wkurwia i mnie siłą ładuje do fryzjera.. bo chodzi o to że ja się boje np. że nie obetnie mnie tak jak chce albo coś !! Julka jestem z tobą:) radze chodzić z kimś:)
_________________ Szukaj mnie
Cierpliwie dzień po dniu
Staraj się podążać moim śladem
Szukaj mnie
Bo sama nie wiem już
Bo nie wiem sama kiedy się odnajdę.
nie potrzyma ale ją zmusi żeby tam się jednak uda... czy to dziwne że sie boimy fryzjera?? niee!! chyba nie? hihi rozpoczełam własnie temat o głupich fobiach bo ja np. boje się guzików
Cierpliwie dzień po dniu
Szukaj mnie
Bo sama nie wiem już
nie ale ich nie lubie... a wy się naśmiewacie z dzieczyny że się boi fryzjera..
Cierpliwie dzień po dniu
Szukaj mnie
Bo sama nie wiem już
nie ale ich nie lubie... a wy się naśmiewacie z dzieczyny że się boi fryzjera..
ja też nie lubię. ost mój nauczyciel powiedział, ze chyba muszę iść do fryzjera (siedziałam na lekcji i obcinałam sobie porozdwajane końcówki). powiedziałam, że nigdy w życiu.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum