no mam bardzo podobna sytuacje... tyle ze mnie facet wprost niepwoioedzial ze mniekocha ale wszystko co robi na to wskazuje. Porownuje mnie z tamta i podkresla w czym jestem lepsza a jej zalet nigdy nie wymienia a jak juz nawet to mowi ze jest taka i taka JAK JA! ja wiem ze jest trudno. Sensowne jest urwanie kontaktu, tylko gdyby to bylo proste (kierowanie sie rozsadkiem) nie bylo by tylko pieknych historii milosnych hehe, ja bym na Twoim miejscu z nim pogadala szczerze i otwarcie. Powiedziala co do niego czujesz i ze nie zgadzasz sie na taki uklad bo nie dasz soba pomiatac i kierowac. tez masz cos tu do powiedzenia!! ja tak zrobilam, coprawda dopiero po pol roku i z dosc kiepskim skutkiem, bo coprawda dowiedzialam sie wtedy wlasnie ze ma inna i ze nie potrafi sobie juz tego wyobrazic a jednoczesnie zaczol coraz bardziej mi dawac do zrozumienia ze chce sie ze mna spotykac i woli gadac ze mna niz z nia wiec nawet sama nie wiem o co tu biega...ale u Ciebie moze byc inaczej! jesli zaznaczysz ze chcesz to skonczyc i sie dowiedziec wreszcie o co chodzi, moze cos w nim peknie i wreszcie pwoie Cie czego oczekuje i jak on to widzi. powodzenia
To wszystko co przeczytałam(dziekuje za odpowiedzi) jest bardzo madre i macie wszyscy racje ale uwierzcie mi to jest bardzo trudne.Owszem spróbowałabym mu powiedziec ze koniec tego "chorego spotykania sie"ale nie potrafie naprawde.Boje sie ze on powie dobra nie ma sprawy i pojdzie sobie a ja go strace na zawsze.Pewnie pluła bym sobie w twarz ze tak zrobiłam.Zreszta co do mojej histori to wydarzyło sie cos nowego.Wiec jego dziewczyna nim zaczełabyc z moim byłym miała chłopaka z ktorym była zareczona.Dowiedziałam sie od kolezanki ktora tez ja zna ze ona wcale z nim(tym swoim byłym)niezerwała tylko jest z dwoma i niby jeden o drugim nic nie wie.W sumie to spotkałam ja na miescie z innym chłopakiem fakt ze nie za reke ale to napewno był ten jej były obecny czy jakis tam.Teraz to ja juz naprawde nie wiem jak to miendzy nimi jest.Niechce byc ta trzecia w tym zwiazku (albo czwarta).Niewiem czy ten moj były wie ze ona dlaej ma swojego tego narzyczonego.Zreszta ta dziewczyna jest psychiczna. Jak widzi ze cos sie psuje miendzy nimi i on woli mnie i wspomina nasze wspolne chwile to juz wymysla bajke ze jest z nim w ciazy.Jakas niezdecydowana tak samo jak on.Uwierzcie mi jest naprawde trudno zerwac ta znajomosc bo jestem strasznie do niego przywiazana wkoncu mieszkalismy razem ze soba.Tylko on jest takim typem czlowieka"wiecznie wolnego"bez zobowiazan i chyba jest typem zdobywcy.Wiem ze moge zrobic mu test(niedostepna )i czekac az on sie postara o mnie.Moze by sie postarał a moze by mnie olał.Gorzej jak to drugie nie wiem co bym wtedy zrobiła.A co do tego ze spotykam sie z nim i uprawiamy seks to tylko jest dlatego ze to strasznie lubimy pasujemy chociarz do siebie pod tym wzgledem i kazdy z nas spełnia drugiego oczekiwania.Wiem ze sie przez to szmace ale zrozumcie ja go strasznie kocham i zrobie dla niego co chce.Pomozcie mi bo zwarjuje
no widzisz naprawde wiem co czujesz, z jednej strony boisz sie tej rozmowy bop jest ryzyko ze powie spoko, to narazie i nigdy wiecej sie nie spotkacie ale jest tesh drugie wyjscie ze zastanowi sie nad tym powaziej i cos moze jesczze z tego byc. Ja sprobowalam w sumie na marne bo zostalismy przyjaciolmi...takimi ze dalej nic z tego nie wynika, ale teraz pozostaje mi tylko albo czekac az sie cos z tego rozwinie albo zapomniec. ale Ty jestes jesczze w punkcie wyjscia i moze byc inaczej. Mowie Ci pogadaj z nim zeby dowiedziec sie wreszcie na czym stoisz. w innym wypadku dalej bedziesz zadawala sobie pytanie " a co ejsli jemu dalej namnie zalezy a nie wie ze ja tesh go dalej kocham?" znam to pytanie az za dobrze nic tym sie nie da osiagnac tylko wpedzasz sie w jeszcze wieksza depresje...:( a co do tej panny to nie mow mu narazie o niej nic bo moze to odebrac ze chcesz ich ze soba sklocic bo jestes zazdrosna i ze to sobie sama wymyslilas. z tym poczekaj na odpowiedni moment
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum