Imię: P jak Poison
Wysłany: 13-02-2005, 21:10
chyba każdy (zdrowy) facet lubi jak dziewczyna ma stringi... i się napala na tyłeczek
_________________ Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności a daje więcej światła
Wysłany: 15-02-2005, 20:08
Majka nie wszystkie stringi są koronkowe, z różyczkami, falbankami itp. W moim miescie jest taki fajny sklep z bielizną i tam są przeróżne fajne stringi (nie takie koronkowe )
A co do damskich boxerek, to się z Tobą zgadzam, są super ;D
_________________ "Musicie być mocni mocą miłości, która jest potężniejsza niż śmierć..." JP II
Ja również chodzę w stringach i są dla mnie jak najbardziej wygodne ...a aplikacje jakimi są wykończone są urocze. Ale od jakiegoś czasu nosze także bokserki z koronek i też są extra !
_________________ CoR_ti_nKA pamięta i już nie zapomni
Hmmm uwielbiam jak dziewczyna ma stringi, najlepiej takie bordowe
A terraz to już chyba wszystkie kobity chodzą w stringolach, chyba, że w gaciach po tacie hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum