Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 14-12-2006, 20:28
ja lubie
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 14-12-2006, 23:01
partner leży na partnerce, lub na odwród w pozycji na waleta, czyli jej nogi są w okolicach jego głowy, natomiast jego w okolicach jej głowy-pieszczą się oralnie-oto pozycja. Pytanie moje stąd, ponieważ odbyt jednak jest wyżej, a partner ma idealnie twarz w okolicach łechtaczki
ja nie przepadam, bo jak pieszcze swojego faceta to musze się "skupić", a jak omnie tam całuje itp. to ja odlatuje i już nie mysie o tym by i jemu zrobić dobrze, wole na zmiany.
_________________ zawsze może być gorzej więc uśmiechnij się
ja nie przepadam, bo jak pieszcze swojego faceta to musze się "skupić", a jak omnie tam całuje itp. to ja odlatuje i już nie mysie o tym by i jemu zrobić dobrze, wole na zmiany.
Oj nie zauważyłem wcześniej. I na tym to właśnie polega
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum