Wys³any: 13-12-2006, 21:25 ods³oniête brzuchy u dziewczyn
No tak, od paru lat przysz³a do polski zachodnia moda na zakrótkie bluzki u dziewczyn. W mojej klasie co druga panna, gdy siê schyla, widaæ go³e plecy. Wprawdzie jak widzê ³adn± laskê, z ³adnym brzuchem (zw³aszcza latem, bo wdedy nosz± tylko koszulki) to czasami mi staje. Ale jestem ciekaw:
Dziewczyny, czy lubicie za krótkie bluzki, czy np. wolicie sukienki? Czy dobrze siê czujecie?
Faceci, czy podobaj± siê wam tak ubrane dziewczyny? Czy staje wam, na widok sexy brzucha wygl±daj±cego spod koszulki? Piszcie, jestem ciekaw....
Nie lubie za krotkich bluzek, choc absolutnie nie wstydze sie swojego brzucha Wrecz przeciwnie, dobrze sie czuj np. na plazy Ale latem nosze g³ównie sukienki, wiec sila rzeczy brzucha nie widac.
Smiesza mnie takie grube paszteciary z za krotka bluzka i kolczykiem w pepku ;D
_________________ Ostatnio trochê OTujê o penisie!
Do tych za krotkich bluzek dochodza o jeden rozmiar za ciasne spodnie jeszce, koniecznie biodrowki.
Ja nie gustuje w za krotkich bluzkach.. okej, gdy sie schylisz i co nieco ci sie odslodni a nie pol plecow. Poza tym ja mam schiz na punkcie swojego brzucha.. i wydaje mi sie, ze nie nadej sie on do ekspozycji przy takowej bluzce i czuje sie zle gdy mi bluzka podchodzi pod biust. Ot.
Ewentualnie latem moze mi sie zdarzyc taka bluzka ale nigdy zima. Jestem stworzeniem cieplolubnym i nie moze mi wiac po plerach.
Smiesza mnie takie grube paszteciary z za krotka bluzka i kolczykiem w pepku ;D
ja mam kolczyk w pêpku, ale nie jestem 'gruba paszteciara', do mojego brzuszka nie mam ¿adnych zastrze¿eñ, ale nie eksponuje go zawsze i wszêdzie
Brzuch odslaniam najczesciej
Erill napisa³/a:
latem
, kiedy mam do tego dobre warunki atmosferyczne.
W lecie nie lubie nosiæ sukienek, ogólnie nie przepadam za sukienkami.
Nie nosze te¿ spodni o rozmiar mniejszych, a i za krótkich bluzek nie lubie. Podobnie jak Erill jestem
Erill napisa³/a:
stworzeniem cieplolubnym
i
Erill napisa³/a:
nie moze mi wiac po plerach
. Na stare lata nerki chore i co za przyjemno¶æ bêdê z tego mia³a?!
_________________ ..nigdy nie wiesz, co przyniesie nowy dzieñ..
prawidlowo stringi powinne byc zaczepione o uszy. nie inaczej.
buehehehe!!!
Jakkolwiek.. stringi moga miec normalny rozmiwar tylko biodrowki moga odslaniac prawie ze wlosy lonowe.. tak ubrane dziewczyny tez spotkalam..
Imiê: Wooof
Wiek: 20 Do³±czy³: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Sk±d: z okolicy
Wys³any: 14-12-2006, 16:22
Wojownik napisa³/a:
Czy staje wam, na widok sexy brzucha wygl±daj±cego spod koszulki?
nie staje mi
_________________ Witam w rzeczywisto¶ci...
KOCHAM OLEÑKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
W mojej klasie co druga panna, gdy siê schyla, widaæ go³e plecy.
A nerki siadaj±.
Wojownik napisa³/a:
Wprawdzie jak widzê ³adn± laskê, z ³adnym brzuchem (zw³aszcza latem, bo wdedy nosz± tylko koszulki)
Z ³adnym brzuchem. Ja widzia³am dziewczynê ogromn±, tak grubej osoby jeszcze nie widzia³am. A jak by³a ubrana? Mini i bluzka ledwo zakrywaj±ca stanik. O zgrozo.
Wojownik napisa³/a:
Czy staje wam, na widok sexy brzucha wygl±daj±cego spod koszulki?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum