Witam.Mam małe pytanko .Mianowicie-jaki jest wasz stosunek do tak zwanego stylu "grunge".Chodzi mi o sposób ubierania się "ala Kurt Cobain".Ściślej mówiąc,podarte jeansy,koszula w kratę oraz oczywiście trampki .Co sądzicie o tym?Jak reagujecie na taki styl bycia?Podoba Wam się on?A może ktoś z Was jest takim "grunge'owcem" .Mnie osobiście bardzo to kręci,jeśli można tak to nazwać!
'... masz koszulke z kurtem, do twarzy ci z trupem..'
Jak sie interesują muzą to jeszcze luz. Niech tylko nie robią z siebie meczennikow, nie pieprza 'life is brutal' etc etc. Niech tez nie ćpają - jest taka fajna piosenka Flatcaps - Narkomaśka Ku**a,
Idzie po ulicy taki chuj naćpany
[...]
Patrzy co tu ukraść aby dać se w żyłe
Musi mieć odjazd chociaż na chwile
[...]
Zamiast oczu masz dziury wypalone
Wyglądasz jak gówno na słońcu wysuszone
[...]
Okradasz babcie z mizernej wypłaty
Wyniosłeś cały majątek taty
A ty szczęśliwy, że masz na "ćpanie"
[...]
Ostatnio zmieniony przez vanion 12-12-2006, 22:46, w całości zmieniany 1 raz
Źle mnie zrozumiałeś... . Nie chodzi mi o ćpanie,chlanie i użalanie się nad sobą ale o taki luzacki styl bycia.W szkole by chyba za to zaj***li .<nauczyciele>
Mnie sie wydaje, ze tez luz jestem czasem zbyt daleki. Mialm kumpla w liceum, ktory reprezentowal ten styl. bardzo fajny czlowiek, zabawny, troche dziecinny.. ale co mnie w nim razilo, ze myl wlosy raz na 2 tygodndie i to byla czesc tego stylu..
A sam styl.. jak to styl. kazdy ma swoj i ja jakos nie reaguje specjalnie akurat na ten.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum