Ojojoj . Widze, że nie ma tu jeszcze tepatu o żużlu
Może też kibicujecie? Jakiej drużynie?
Teraz nie ma emocji, bo nie ma sezonu. Ale wiele dzieje się na rynku transferowym.
Pozdrowienia
No ba! Atlas Wrocław
Jakkolwiek.. ja sie najbadziej intersuje nie tyle ligowymi co GP
ahhh...
kocham zuzel, ryk silnikow, kurz, zapach spalonego oleju.. atmosfere na zawodach...
Włókniarz ... od czasu do czasu, raczej sporadycznie, bo jakoś nie kręci mnie oglądanie w kółko tych samych zawodników...no ale to moje zdanie. Ogólnie to CKM hehe.
Ale, że stadion jest ładny to mi nikt nie wmówi.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Seniorzy: Rok urodzenia śr.biegowa
Baliński Damian
1977
1.94
Hampel Jarosław
1982
0.00
Kasprzak Krzysztof
1984
1.82
Miśkowiak Robert
1983
1.36
Juniorzy: Rok urodzenia śr.biegowa
Baliński Damian Jr
1989
0.00
Kajoch Adam
1988
0.65
Kasprzak Robert
1987
0.67
Musielak Sławomir
1990
0.25
Perz Damian
0.00
Obcokrajowcy: Rok urodzenia śr.biegowa
Adams Leigh
1971
2.46
Pavlic Jurica
1986
0.00
W dniu dzisiejszym nowym zawodnikiem Unii został Travis McGowan. 25-letni Australijczyk pochodzi z Mildury w Australii. W ubiegłym sezonie ścigał się w lidze angielskiej w barach Reading i uzyskał CMA 6,13. Natomiast jego przygoda w Anglii z żużlem rozpoczęła się w 1999 roku kiedy podpisał kontrakt w barwach Kings Lynn. W lidze szwedzkiej „Kangur” podpisał kontrakt w Rospiggarnie ale nie wystąpił w żadnym meczu.
Reaktywuje temat.
Rozgrywki ekstraligowe coraz ciekawsze.
Wczorajsze mecze rozegrane miedzy Sparta Atlas Wroclaw a Zielona Gora, gdzie ZIelona Gora wygrala 8 punkami nad liderem, z relacji wynika, ze byly problemy techniczne w Atlasie, ale i Zielonogorzanie bardzo dobrze jechali. Oprocz tego Bydgoszcz przgrala z Lesznem.
Ogolnie mowiac mamy ciekawy sezon ekstraligowy a ja czekam na mecz 3 maja miedzy Wroclawiem a Bydgoszcza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum