Dobre zarowno na wypady ze znajomymi, jak rowniez
uwielbiam wybierac sie sama, jezdzic sobie tak w kolko i w tym samym czasie przemyslec rozne rzeczy..
_________________ Ten na drzewach snieg jest tak samo zimny jak ten we mnie..
Imię: Ela
Wysłany: 08-12-2006, 19:15
byłam raz i wróciłam strasznie obolała, ale chętnie się jeszcze kiedyś przejde. chociaż odstraszają mnie przykłady koleżanek. jedna złamała nos, druga po upadku miała problemy z kręgosłupem
ja jeździłam kilka lat (chodziłam do szkoły sportowej) i bardzo to lubiłam...znaczy jeździć, bo to co działo się z moim trenerem nie było normalne. był arogancki i nieprzyjemny. niechwaląc się to ja miałam talent do łyżew, ale moja mama nie miała pieniędzy na dalszą naukę. tacy są ludzie, a potem się dziwią, że Polacy nie wygrywają, jak ćwiczą nie tych co mają talent i szansę csiągnąć sukces, tylko takie napatroszone forsą beztalencia....do tej pory żałuję, że nie jeżdzę:(
Imię: Ola
Wysłany: 10-12-2006, 17:59
ja też lubię jeździć na łyżwach chociaż nie mam zbytnio gdzie obecnie. pierwszy raz założyłam jak miałam 7 lat poszłam z tatą wtedy nad staw i tam jeździłam
Ostatni raz jeździłem z jakieś dwa lata temu na łyżwach, alepo nowym roku może będzie karnecik to się będzie chodziło
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum