ZERO SPIRYTUSU! kosmetyki z alkocholem wysuszają skórę.najlepiej używać rzeczyz jednej seri-wtedy sięuzupełniają.ja mam garniera -żel,który używam raz,dwa razy dziennie i tonik,którym się trę non stop kremu uzywam na noc (clerasil-3dni),w dzień się nie smaruję-choć niestety powinnam.miejscowo wyciskam,a jak zobaczęjakiegoś i nie mam możliwości poznęcania się to traktuję dziada (pryszcza) preparatem punktowym w kulce clerasil
Imię: Mikołaj
Wysłany: 06-12-2006, 19:39
Ale glupoty gadacie!!! Ja mam prawdziwy tradzik i zadne zwykle specyfiki... z apteki nie pomoga kiedy ma sie tradzik [nie mowie o kilku pryszczach;)] idz do dermatologa, na poczatku pewnie przepisze ci DAVERCIN, a potem jakies mocniejsze gdyby nie pomoglo, mi nie pomoglo i tera biore antybiotyki;(
a ja polecam rano i wieczorem myć twarz szarym mydłem, a w dzień wypic sobie ziółka przeciw pryszczom, dost w każdej aptece- pomaga!!!! wypróbowałam na sobie... w dzień używam zwykłego kremu nivea
_________________ "życie jest piękne kiedy życ się potrafii"
Ja używałam rozmaitych kosmetyków przeciw wypryskom, próbowałam toników i kremów z wszystkich najlepszych firm, jednak najlepiej pomogły mi kosmetyki z serii Under 20- ANTI ACNE czy jak sie tam to pisze A z takich tańszych to mydełko antybakteryjne PROTEX i TONIK Z ZIAJI. A żeby nie przesuszyć skóry to używam po oczyszczeniu krem nivea soft.
Nio i to mi pomogłoooo....
_________________ Gdziekolwiek jestem, cokolwiek robię
Zawsze myślami jestem przy Tobie:*:*:*
Ale glupoty gadacie!!! Ja mam prawdziwy tradzik i zadne zwykle specyfiki... z apteki nie pomoga kiedy ma sie tradzik [nie mowie o kilku pryszczach;)] idz do dermatologa, na poczatku pewnie przepisze ci DAVERCIN, a potem jakies mocniejsze gdyby nie pomoglo, mi nie pomoglo i tera biore antybiotyki;(
davercin nie pomaga.
a co masz teraz za antybiotyki jeśli można wiedzieć??
ile ja się już męczę! a dermatolodzy przeważnie wszystkim przepisują to samo i kończy się tym, że wysuszy mordę, ale pryszcze i tak będą.
cho.lerna matka natura
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum