nie az tak zebym nie mogla przezyc dnia bez uslyszenia tej piosenki ale czesto slucham tych co lubie...
ale u mnie to zalezy od humoru czego slucham... jak mam dola to najczesciej jakis wolnych ewentualnie radia (chociaz nieraz mnie wqrza ze jest za duzo wiadomosci i reklam ) jak tylko cos sie zmieni slucham juz innych... ostatnio, nie wiem co mi sie stalo, ale nawet sluchalam hip hopu... szok nigdy nie lubilam tego typu muzyki a jednak... ale nawet dobrze mi sie myslalo
nie az tak zebym nie mogla przezyc dnia bez uslyszenia tej piosenki ale czesto slucham tych co lubie...
ale u mnie to zalezy od humoru czego slucham... jak mam dola to najczesciej jakis wolnych ewentualnie radia (chociaz nieraz mnie wqrza ze jest za duzo wiadomosci i reklam ) jak tylko cos sie zmieni slucham juz innych... ostatnio, nie wiem co mi sie stalo, ale nawet sluchalam hip hopu... szok nigdy nie lubilam tego typu muzyki a jednak... ale nawet dobrze mi sie myslalo
Ja jak sobie muzy nie posłucham to nie moge sie pozbierac. ostatnio czesto Huntera słucham. HH nie lubie ale piosenka "Wybacz" DKA to chyba hh i jest git.
chyba nie a moze i tak zależy co kto rozumie przez uzależnienie
np. rano sie nie dobudze jak sobie czegoś nie puszcze jak przy kompie siedze to zawsze mam coś włączone ale potrafie i przezyć przy wyłączonych głośnikach
Może już to pisałam. Nawet jeśli to nic się nie stanie jak się powtórzę. Uwielbiam słuchanie muzyki. Jest to bardzo ważna część mojego życia. Jest częścią mnie, dodaje mi ona energii
_________________ TY ZA MNIE NIE UMRZESZ, WIĘC NIE MÓW MI JAK MAM ŻYĆ!!!
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 02-12-2006, 09:10
ja slucham codziennie
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
nie no to chyba z lekka naturalne że człowiek lubi muzyczkę.. szczerze to jeszcze nie spotkałam się z przypatkiem kogos kto nie słucha niczego. nawet moja 85letnia ciocia coś tam sobie razem z radjem MAryja podśpiewuje heh:P
_________________ ..:::śpij aniele mój może sen uchroni cię przed moim złem:::..
Ja bardzo zdko siedze bez muzyki, nawet jak gram w cos to sobie wlacze. Jak sie ucze to jednak musze wyłaczyć, ale moge stwierdzic ze muzyka poprawia mi humor i nie ma mozliwosci zeby jakiegos dnia niczego nie posłuchal
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Muzyka jest bardzo ważna w moim życiu. Każdego dnia muszę trochę posłuchać muzyki, ale nie umrę jeśli nie posłucham jakiejś konkretnej dawki. Jest to chyba w granicach rozsądku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum