Uważam,że dziewczyna sama powinna wiedziec,że jeśli pojdzie,to sprawi Tobie tym przykrość. ja bym nie poszła.
Zabronic jej nie możesz..ale jeśli pojdzie...niech t Ci da do myślenia..
_________________ I cokolwiek uczynię, zmieni się na zawsze w to, co uczyniłam..
Imię: po prostu lika
Wysłany: 03-12-2006, 12:40
W ogóle dziwna sytuacja. Przede wszystkim nie słyszałam żeby ktoś zapraszał na studniówkę (czy na inne imprezy) osobę, która jest już w jakimś związku. Po drugie zaufanie zaufaniem, ale ja też nie chciałabym żeby mój chłopak poszedł z jakąś inną dziewczyną na studniówkę. Zresztą ja na miejscu tej dziewczyny odmówiłabym. Ty jedynie możesz szczerze porozmawiać ze swoją dziewczyną.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Wysłany: 04-12-2006, 19:05
Fala napisał/a:
chlopak ja "pusci" sama jesli jej ufa i tyle. a nie bedzie jeszcze jakies fochy jej strzelal...
to nie jest nawet kwestia zaufania.. po prostu byłoby mi przykro gdyby mój chłopak poszedł sobie z koleżanką na studniówkę a mnie zostawił w domu z telewizorem.
nie powiedzialabym mu tego gdybym, widziala ze naprawde mu zalezy ale i tak byloby mi przykro
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Imię: po prostu lika
Wysłany: 04-12-2006, 19:12
Cytat:
to nie jest nawet kwestia zaufania.. po prostu byłoby mi przykro gdyby mój chłopak poszedł sobie z koleżanką na studniówkę
zgadzam się z tym - mnie też by było przykro. Ja sama też bym nie zrobiła tego swojemu chłopakowi i nie poszłabym z żadnym kolegą na studniówkę. Wiem, że mojemu chłopakowi było by przykro no a zresztą ja nie czuję potrzeby imprezowania z kim innym.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Hehe to juz zalezy jak mocno jej ufasz i jestes przekonany ze puszczajac nic zlego sie nie stanie,porozmawiaj z nia.Powiedz jej o swoich obawach,moze rozmowa pomoze... a tak na marginesie to...bedac Toba bym chyba jej nie puscila zazdrosnica ze mnie ejst hehe;p Cmok:*
Wedlug mnie powinienes pozwolic isc jej na ta studniowke z kumplem. Niech wie ze masz do niej zaufanie i jej ufasz. A jezeli tak bardzo sie o nia boisz to moze powinienes pogadac z kumplem na jej temat. Przestrzec go. Wtedy bedzie wiedzial na czym dokladnie stoi
Fala, czyli według ciebie jest to tylko sprawa zaufania ?
P.S. Czemu nikt nie odniósł się do mojej wypowiedzi na temat właśnie zaufania z poprzedniej strony ? Wydaje mi się, że mogłaby wyniknąć z tego ciekawa dyskusja.
zaufanie... co ma do tego zaufanie?
jak sie jest w zwiazku to chyba wiesz co do ciebie nalezy... i na co sobie mozna pozwoli..
ja bym sie nie zgodzila... jeszcze by ten "kolega" sobie pomyslal że ja cos do niego..
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 05-12-2006, 16:35
Lucky napisał/a:
otóż to
Zgadzam się.
Ostatnio zmieniony przez Didek 05-12-2006, 16:36, w całości zmieniany 1 raz
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 05-12-2006, 17:08
Lucky napisał/a:
P.S. Czemu nikt nie odniósł się do mojej wypowiedzi na temat właśnie zaufania z poprzedniej strony ? Wydaje mi się, że mogłaby wyniknąć z tego ciekawa dyskusja.
bo ja napisałam to, co Ty na poprzedniej stronie, tylko że dużo wcześniej;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum