ja tam w ogóle nie chce mieć dzieci wiem, że to jest egoistyczne podejście, ale jakiekolwiek spotkam dziecko to ono zawsze musi mi marnować kupe czasu a w moim życiu czas jest warty miliony no wkóncu musze jakoś pogodzić inne obowiązki z trenowaniem bo jak nie to mnie trenerek zeżre ze zlośći
wolalabym miec i synow i corki jak juz bym miala miec 4 ;P starszych synow i mlodsze corki , ale 4 to jak dla mnie stanowczo za duzo 2 w zupelnosci wystarczy
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
jakbym miala miec czterech synów to bym sie chyba zalamala.. moze to i glupie podejscie, ale tak wlasnie jest.
Od kiedy tylko pamietam zawsze chcialam miec córcie ( Zuzanke) i czulabym ogromny zawod majac samych synow, oczywiscie tez bym ich kochala, ale nie czulabym sie spelniona. Mam swoj wymarzony model rodziny i chcialabym, aby sie spelnil. Mianowicie pierwszy syn, po 2/3 latach corcia i po dluzszej przerwie trzecie bobo obojetnie jakiej plci, byleby zdrowe
_________________ Do wszystkich kobiet mów tak, jakbyś je kochał, a do wszystkich mężczyzn tak, jakby cię nudzili.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 05-12-2006, 11:37
Max dwójka, chłopak i dziewczynka.
sama mam młodszego brata i szczerze mówiąc bycie starszą siostrą nie jest wcale takie fajne. Wszystko zawsze musiałam ja robić, on się wykręcał, że nie umie, poza tym jak był młodszy to musiałam stawać w jego obronie.
_________________ Do wszystkich kobiet mów tak, jakbyś je kochał, a do wszystkich mężczyzn tak, jakby cię nudzili.
sama mam młodszego brata i szczerze mówiąc bycie starszą siostrą nie jest wcale takie fajne. Wszystko zawsze musiałam ja robić, on się wykręcał, że nie umie, poza tym jak był młodszy to musiałam stawać w jego obronie.
Ja mam to samo. A w końcu to kobieta powinna się zajmować domem
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Ja bym wolała mieć 4 dziewczynki... Dla mnie to straszne byłoby mieć czterech chłopców:/
_________________ Kocham Cię Majeczko:**:
Zawsze będe miłować
Zawsze usychać z tęsknoty
Nigdy nie bedziesz moja
A ja na zawsze będe w tej miłości uwieziona:(
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 09-12-2006, 10:10
Husky napisał/a:
Dziewczynka i chłopiec
a jak, najlepsza jest parka
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum