Wszystko zależy od tego czy chcesz aby były widoczne czy może wolisz żeby nikt ich nie widział. Białe będą niewidoczne, natomiast czerwone lub niebieskie będą się bardziej rzucały w oczy.
_________________ "...Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko
Co zechcesz powiedz tylko
Naprawdę na dużo mnie stać..."
napewno odradzam granatowe i czarne. mialam kiedys granatowe... brrrr... za ciemne. zawsze wybieralam jakis kolor chociaz moja mama uwazala ze najlepiej biale... ale polecam rozowe, zielone(tylko jasne), zolte (tez fajnie wygladaja), czerwone etc... tylko uwazaj na odcienie
niestety Ci nie dam zadnej rady poniewaz mimo ze powinienem nosic aparacik to nie nosze boje sie reakcji srodowiska ze nie dadza mi zyc beda wciaz powtazac cos w stylu ''metalowa szczena'' itd ja jestem jednym z tych ktory nieumie sie smiac razem z innymi ani niezwracac uwagi poprostu niemoge...
Ja co miesiąc inny kolorek. Wszystkie są fajne Kiedyś miałam złote, ale nie było ich widać. Super by było, jakby robili takie perfidnie złote, że jak się uśmiechniesz to bije od Ciebie światłem xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum