Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kreska
31-12-2006, 14:21
Kocha mnie 2 chłopaków...
Autor Wiadomość
kafka819 
*
KaFka

Imię: Kasia
Wysłany: 04-12-2006, 19:34   Kocha mnie 2 chłopaków...

pisze tu na forum z nadzieją ze ktos mi pomoze...moj problem polega na tym ze kocha mnie moj przyjaciel Mateusz..kiedys z nim byłam(ale teraz wiem ze to był bląd bo poza przyjacielska miloscią nic wiecej nie czuje a on zupełnie przeciwnie) Drugim chłopakiem jest Artur. Byłam z nim juz kilka razy i za kazdym to ja zrywałam..a mimo to on nadal mnie kocha! juz od 3 lat...teraz zrozumiałam ze "stara milosc nie rdzewieje"...kocham go i to bardzo...bardzo...tyle ze ostatnio skonczyly nam sie tematy! nie mam pojecia czemu...codzienie i tak wysyłamy do siebie z 50 esków...(to nasz nałóg) ale one sa zazwyczaj krótkie i bez sensu...czuje ze sie oddala...on wie ze go kocham i nadal czeka kiedy zgodze sie na bycie z nim...tylko chyba zanim sie zgodze to to wszystko sie znów rozleci! a tego nie chcem, nie chcem po raz koleny popełnic błędu...ale nie chcem tez skrzywdzic Mateusza, wiem jaki to jest bol kiedy osoba którą kochasz jest z osobą ktrórą nienawidzisz....czy zawsze musi byc tak samo? czy tak jak skrzywidziłam Artura tym ze bylam z Mateuszem teraz ma być tak samo tylko w odwrotną stronę?? prosze dorazdzcie mi cos...czy to ze bede z Arturem pozwoli mu sie wyluzowac? ale czy to nie zada zbyd duzego bolu Mateuszowi? nie chcem stracic zadnego z nich..poprostu nie potrafie bez nich zyc...czekam na wasze komentarze(przepraszam za błedy)

Znak zodiaku: bliznieta

Picasso89 
*
rokokowy pan

Imię: Paweł
Wysłany: 04-12-2006, 19:39   Re: Kocha mnie 2 chłopaków...

kafka819 napisał/a:
pisze tu na forum z nadzieją ze ktos mi pomoze...moj problem polega na tym ze kocha mnie moj przyjaciel Mateusz..kiedys z nim byłam(ale teraz wiem ze to był bląd bo poza przyjacielska miloscią nic wiecej nie czuje a on zupełnie przeciwnie) Drugim chłopakiem jest Artur. Byłam z nim juz kilka razy i za kazdym to ja zrywałam..a mimo to on nadal mnie kocha! juz od 3 lat...teraz zrozumiałam ze "stara milosc nie rdzewieje"...kocham go i to bardzo...bardzo...tyle ze ostatnio skonczyly nam sie tematy! nie mam pojecia czemu...codzienie i tak wysyłamy do siebie z 50 esków...(to nasz nałóg) ale one sa zazwyczaj krótkie i bez sensu...czuje ze sie oddala...on wie ze go kocham i nadal czeka kiedy zgodze sie na bycie z nim...tylko chyba zanim sie zgodze to to wszystko sie znów rozleci! a tego nie chcem, nie chcem po raz koleny popełnic błędu...ale nie chcem tez skrzywdzic Mateusza, wiem jaki to jest bol kiedy osoba którą kochasz jest z osobą ktrórą nienawidzisz....czy zawsze musi byc tak samo? czy tak jak skrzywidziłam Artura tym ze bylam z Mateuszem teraz ma być tak samo tylko w odwrotną stronę?? prosze dorazdzcie mi cos...czy to ze bede z Arturem pozwoli mu sie wyluzowac? ale czy to nie zada zbyd duzego bolu Mateuszowi? nie chcem stracic zadnego z nich..po prostu nie potrafie bez nich zyc...czekam na wasze komentarze(przepraszam za błedy)

Ja bym ograniczył kontakt chwilowo z jednym i drugim... Z żadnym bym sie nie związał...

Znak zodiaku: byk

Fala 
**

Wysłany: 04-12-2006, 19:41   

A to checa! Dwoch na raz... :D

ale masz branie...

agusia2202 
Butterfly

Imię: Agnieszka
Wysłany: 04-12-2006, 19:41   

ja pikole powiedz temu przyjacielowi ze go nie kochasz i poza przyjaznia niczego wiecej nie mozesz mu zaoferowac niech chlopak wie na czym stoi, jesli kochasz tego drugiego to bvadz znim, na co Ty czekasz ? na to az on znajdzie sobie inna i zapomni o Tobie ? musisz kogos wybrac, albo tego ktorego kochasz albo zadnego bo dla nikogo to nie jest dobry uklad, wiec sie zdecyduj, a tematy do rozmowy zawsze sie znajda

Znak zodiaku: ryby

Fala 
**

Wysłany: 04-12-2006, 19:46   

kafka819 napisał/a:
kiedys z nim byłam

oooOOOoooo...
kafka819 napisał/a:
Byłam z nim juz kilka razy i za kazdym to ja zrywałam..

dziewczyno, jaki ty masz staz w tych sprawach...
kafka819 napisał/a:
stara milosc nie rdzewieje

kafka819 napisał/a:
kocham go i to bardzo...bardzo

powiedz mi, dlaczego jakos mi sie nie chce w to wierzyc?...
kafka819 napisał/a:
tyle ze ostatnio skonczyly nam sie tematy

ciekawe dlaczego...
wydaje mi sie ze powinnas podejsc do tej CALEJ sytuacji z dystansem i to bardzo duuuuUUUuuuzym. oderwij sie od tego wszystkiego na pare dni, wylacz tel i pomysl spokojnie nad tym wszystkim...nie dzialaj pod wplywem impulsu..

vievia 
Przyjaciel
jedyna.

Wysłany: 04-12-2006, 19:54   

Bądź z tym, którego kochasz. Przyjaciel kocha Cię równiez, ale Ty go nie, więc nie ma sensu być z kims bez uczucia: 'W tym cały ambaras żeby dwoje chciało naraz' i już ;)

siła.siłacz.silna.silność.siłownia.
zrozum.

Znak zodiaku: baran

alter ego
+++++

Wysłany: 04-12-2006, 19:54   

Jesteś jawnym obliczem zła!

Nie zasługujesz na miłosć. A młodzieńcy niedługo przejrzą na oczy i nie będziesz miała problemu.

Dobrze wymyśliłam?

Popiel 
+++++
Zły Człowiek

Imię: Arturek ~~
Wysłany: 04-12-2006, 19:55   

Dzieci dzieci :562:

Ad maiorem Dei gloriam.

buba 
**
jestem jaka jestem

Imię: Magda

kafka819 napisał/a:
kocha mnie moj przyjaciel Mateusz..kiedys z nim byłam(ale teraz wiem ze to był bląd bo poza przyjacielska miloscią nic wiecej nie czuje a on zupełnie przeciwnie

skoro nic do niego nie masz- nie ma problemu, powiedz mu o tym i po sprawie... moze będzie cierpiał ale takie jest życie.
kafka819 napisał/a:
Drugim chłopakiem jest Artur. Byłam z nim juz kilka razy i za kazdym to ja zrywałam..

dlaczego?
kafka819 napisał/a:
ostatnio skonczyly nam sie tematy!

wiec zastanów sie czy to jest miłosć, skoro nie macie nawet o czym rozmawiać!!!!

Michaś 
Przyjaciel
puerro muchacho

Imię: Michaś

A mnie 3 dziewczyny...
Nie ma nikt ciekawszych problemów.
Podziel tarcze na pół przyklej ich zdjęcia i rzuć rzutką z zamkniętymi oczami.
  Znak zodiaku: lew

caessa 
Przyjaciel
**złośnica**

Wysłany: 04-12-2006, 21:22   

kafka819 napisał/a:
nie chcem

kafka819 napisał/a:
nie chcem

kafka819 napisał/a:
nie chcem

kafka819 napisał/a:
nie chcem

jakieś pokrewieństwo z postacią z polskiej polityki??
to mnie tak uderzyło, że musiałam spojrzeć lekko w lewo:
Cytat:

dziecko!
poczekaj kilka lat zanim powiesz znowu, ze kogoś kochasz. no chyba, ze to będzie mamusia lub tatuś itp.
masz jeszcze dużo czasu na miłość. nie pakuj się w jakieś durne związki

Znak zodiaku: byk

Niezapominajka 
*

Imię: Natalia poprostu
Wysłany: 04-12-2006, 22:14   

Moim skromniutkim zdaniem jestes jeszcze mlodziutka na ta prawdziwa milosc i gdy piszesz ze go kochasz to tak dziecinnie brzmi,bo przeciez w prawdziwej milosci nie sa wazne slowa...i ona nigdy nie powinna sie znudzic...hehe wiem jak to jest bo tez bylam bardzo kochliwa dziewczyna i zawsze myslalam ze to jest MILOSC heh radze Ci dac sobie z nimi na jakis czas spokoj i ograniczyc pisanie eskow bo pewnie paluszki Cie juz od tego bola ;p buzka:)

Znak zodiaku: wodnik

Matio.K
*

Imię: Mateusz
Wysłany: 18-12-2006, 00:24   

Niezapominajka napisał/a:
Moim skromniutkim zdaniem jestes jeszcze mlodziutka na ta prawdziwa milosc i gdy piszesz ze go kochasz to tak dziecinnie brzmi,bo przeciez w prawdziwej milosci nie sa wazne slowa...i ona nigdy nie powinna sie znudzic...hehe wiem jak to jest bo tez bylam bardzo kochliwa dziewczyna i zawsze myslalam ze to jest MILOSC heh radze Ci dac sobie z nimi na jakis czas spokoj i ograniczyc pisanie eskow bo pewnie paluszki Cie juz od tego bola ;p buzka:)

Ja pozwolę niejako odejść sobie od stereotypów, gdyż ... postawię się w obronie tej czternastolatki. Ale nie żebym bronił jej miłosnych przygód, ale polemizowałbym, czy tylko ona nie jest gotowa na miłość. Piszesz, że jest za młodziutka na prawdziwą miłość. A ty kim jesteś do jasnej choler* ? Masz zaledwie cztery lata więcej od niej, a piszesz jakbyś miała czterdzieści lat na karku, za sobą nieudane małżeństwo i płomienny romans z młodszym od dwadzieścia lat mężyczną ! Ż-A-Ł-O-S-N-E. Dla ciebie zapewne miłość to nie pisanie "esków", ale też seks i wyjście ze swym lubym na zabawę. Doprawdy to takie dojrzałe :gitara: Na przyszłość - postaraj się nie epatować nieuargumentowaną mądrością :):
Ostatnio zmieniony przez Matio.K 18-12-2006, 00:25, w całości zmieniany 1 raz  

jakkolwiek 
+++++

Wysłany: 18-12-2006, 14:47   

3M napisał/a:
A mnie 3 dziewczyny...

kim sa 2 pozostałe?!

Znak zodiaku: strzelec

miyako 
Zasłużeni

Wysłany: 18-12-2006, 17:31   

Matio.K napisał/a:

Ja pozwolę niejako odejść sobie od stereotypów, gdyż ... postawię się w obronie tej czternastolatki. Ale nie żebym bronił jej miłosnych przygód, ale polemizowałbym, czy tylko ona nie jest gotowa na miłość. Piszesz, że jest za młodziutka na prawdziwą miłość. A ty kim jesteś do jasnej choler* ? Masz zaledwie cztery lata więcej od niej, a piszesz jakbyś miała czterdzieści lat na karku, za sobą nieudane małżeństwo i płomienny romans z młodszym od dwadzieścia lat mężyczną ! Ż-A-Ł-O-S-N-E. Dla ciebie zapewne miłość to nie pisanie "esków", ale też seks i wyjście ze swym lubym na zabawę. Doprawdy to takie dojrzałe :gitara: Na przyszłość - postaraj się nie epatować nieuargumentowaną mądrością :):

Nie sądziłam, że to powiem, ale... chłopcze... masz rację!
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez miyako 18-12-2006, 17:35, w całości zmieniany 1 raz  

Znak zodiaku: bliznieta

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu