Wysłany: 23-11-2006, 23:19 co to są rajtuzy< a co to są rajstopy
rajtuzy mówi się potocznie. chodzi, a bynajmniej powinno o grube obcisłe rajstopy(także te bez stóp). Mój chłopak nosi takie prążkowe i z regóły ze stopami i bez rozporka(który ponoć i tak nie spełnia swojej roli).Jego koledzy też takie noszą.A Wy dziewczyny takie nosicie?...no właśnie! powiem więcej- coraz więcej spotykam w sklepach rajstop UNISEX(w nazwie)!?
Imię: Kuba
Wysłany: 25-11-2006, 10:31
Jeśli dobrze się w nich czujesz to noś je.
_________________ Dziś Pokój Jest Możliwy A Jeśli Pokój Jest Możliwy Pokój Jest Obowiązkiem Jan Paweł II
Nie pytaj świata dokąd zmierza bo niedaj Boże prawdę powie.
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 25-11-2006, 21:40
Ja nie noszę w zimę rajstop ani żadnych tego typu rzeczy. No ale np jak jest komuś zimno to czemu ma niby marznąć. Dla mnie chłopak może nosić rajtuzy.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 25-11-2006, 22:29
Ja nie noszę z zimę zadnym rajstop nawet jak są niewiadomo jakie zimy bo jak tylko wejdę do cieplejszego pomieszczenia to strasznie swędzą mnie nogi i nie mogę wytrzymać. Ale jeśli komuś to odpowiada i jest mu strasznie zimno to niech robi co chce.
Jestem ciepłolubna.. i wszystko co kojarzy mi się z ciepłem jest dla mnie na TAK.
Wolę zdrowego niż przeziębionego mężczyznę.. a rajstopy nie odgrywają dla mnie istotnej roli estetycznej w wyglądzie bo i tak ich nie widać..
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 28-11-2006, 21:01
juna napisał/a:
Jak Ci zimno,to nie widze powodu żebyś nie nosił. Tylko nie ubieraj ich jak bedziesz szedł do laski.
to racja
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum