ja Ci nie powiem do ktorego roku roslem bo jeszcze caly czas rosne...spytaj tzw. starszyzny(przepraszam jesli kogos to slowo urazi ale tak sie okresla ludzi starszych i madrzejszych od siebie)
_________________ (...)Czujesz sie teraz jak spadochroniarz
w powietrzu musisz liczyc tylko na siebie
na ziemi jednak występuja przyjaciele(...)Asterix
Ale w jakim wieku? Mam następne pytanie: Czy wy po szesnastce jeszcze urośliście? Jeżeli tak, to ile?
Mam kolegę który w szkole średniej w pierwszej klasie był najniższy a po ukończeniu (miał wtedy 20-cia lat - po technikum) był najwyższy.. dziewczyny rosną chyba tylko do 18-tki.. całkiem prawdopodobne, że i Ty urośniesz..
Ostatnio zmieniony przez delete 25-11-2006, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
mam 19 lat i jeszcze chyba rosne:/ tzn od zeszłego roku 1cm przybył... moj chłopak ma 19 lat i stoi w miejscu. Na szczęście jest ode mnie wyższy o poł głowy ( tyle juz chyba nie urosne co? )
Imię: Kuba
Wysłany: 01-12-2006, 20:02
Mężczyźni dojrzewają póżniej niż dziewczyny więc nie powinienes sie martwic.A jeśli palisz to rzuc.
_________________ Dziś Pokój Jest Możliwy A Jeśli Pokój Jest Możliwy Pokój Jest Obowiązkiem Jan Paweł II
Nie pytaj świata dokąd zmierza bo niedaj Boże prawdę powie.
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 01-12-2006, 20:10
to ona ma gorszy problem bo jak tak dalej pojdzie bedzie sie musiała pożegnać z obcasami. Ja wiem ze nie każdy je nosi na codzien,ale czasem są takie okazje że trudno jest nie założyc butów na obcasie.
Imię: Paweł
Wysłany: 04-12-2006, 15:57 Re: Problem ze wzrostem
Bożydar napisał/a:
Sorki jeśli nie wlaściwy dział. Odrazu pisze że jestem zrospaczony i zdesperowany. Mam 16 lat z hakiem, i 170 cm wzrostu, waga itp. w normie. Mam dziewczynę, z którą już jestem prawie 2 lata, i jest nam bardzo dobrze, lecz ona chyba jeszcze rośnie, i jest minimalnie wyższa (z 1cm, też ma 16 lat). Moje pytania:
- Czy ja mam szanse jeszcze urosnąć, (od jakiegoś czasu nie zauważam zmian) jeżeli tak to ile?
- Ile ona jeszcze może urosnąć, i do kiedy?
- Czy można jeszcze u mnie jakoś ten proces przyśpieszyć/polepszyć
To jest naprawdę ważne, gdyż najzwyczajniej w świecie, jeżeli tak dalej pójdzie, będziemy wyglądać śmiesznie, i źle się będziemy czuć w naszym związku. POMOCY .
Kochany powiem Ci tyle. Masz 16 lat i w tym wieku ja nie rosłem juz od dwóch lat(mam 181 cm), rozumię że ona jest w twoim wieku wiec pociesze cie tym, ze ona juz nie urośnie... Tak mi się wydaje, z tego co pamietam z biologii... A co do tego czy urośniesz, myśle że nie, ale nie powinieneś sie tym przejmowac...
Jesli jestes szcześliwy to nie powinieneś sie czuć źle w tym związku... Bedzie dobrze, jestem z tobą...
Imię: P jak Poison
Wysłany: 04-12-2006, 16:20
Ja mam ok. 176/177 cm. Od osiemnastki nie urosłem, a już trochę czasu mineło. Moja dziewczyna jest co najmniej o połowę głowy mniejsza więc nie mam takich problemów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum