Sorki jeśli nie wlaściwy dział. Odrazu pisze że jestem zrospaczony i zdesperowany. Mam 16 lat z hakiem, i 170 cm wzrostu, waga itp. w normie. Mam dziewczynę, z którą już jestem prawie 2 lata, i jest nam bardzo dobrze, lecz ona chyba jeszcze rośnie, i jest minimalnie wyższa (z 1cm, też ma 16 lat). Moje pytania:
- Czy ja mam szanse jeszcze urosnąć, (od jakiegoś czasu nie zauważam zmian) jeżeli tak to ile?
- Ile ona jeszcze może urosnąć, i do kiedy?
- Czy można jeszcze u mnie jakoś ten proces przyśpieszyć/polepszyć
To jest naprawdę ważne, gdyż najzwyczajniej w świecie, jeżeli tak dalej pójdzie, będziemy wyglądać śmiesznie, i źle się będziemy czuć w naszym związku. POMOCY .
Całkowicie nie o to mi chodziło . Nie mam żadnego zamiaru z nią zrywać, poprostu chcę dostać jak najbardziej prawdopodobne odpowiedzi na te pytania. Od jakiegoś czasu mam poprostu depresje; jestem, mówiąc wprost, drobny jak na chłopaka, i jeszcze do tego dochodzi prawdopodobieństwo że będę niższy. I właśnie chcę wiedzieć jakie będzie to prawdopodobieństwo. Proszę o pomoc, naprawdę jestem załamany .
Wysłany: 21-11-2006, 21:24
Bożydar napisał/a:
Czy wy po szesnastce jeszcze urośliście? Jeżeli tak, to ile?
2-3 cm. Li i jedynie.
Bożydar napisał/a:
Czy ja mam szanse jeszcze urosnąć, (od jakiegoś czasu nie zauważam zmian) jeżeli tak to ile?
Tak. Spokojnie. Pij mleko, będziesz wielki.
Bożydar napisał/a:
A skąd mam wiedziec, ile? O.o Dziewczyny rosną na ogół do 18-20. Ja już stoję w miejscu pod tym względem 2 lata. Mysle ze u mnie zatrzyma się na 174 cm.
Ile wzrostu ma teraz Twoja dziewczyna?
Wysłany: 21-11-2006, 21:39 Re: Problem ze wzrostem
Bożydar napisał/a:
- Czy ja mam szanse jeszcze urosnąć, (od jakiegoś czasu nie zauważam zmian) jeżeli tak to ile?
- Czy można jeszcze u mnie jakoś ten proces przyśpieszyć/polepszyć.
nio to stary jak ja bym mial takie problemy jak Ty to bym normalnie skakal z radosci ale dobra zacznijmy na temat.
Pierwsze pytanie-oczywiscie ze masz szanse bo prawde mowiac dopiero zaczynasz pozadnie rosnac ile to ci nie powiem ile urosniesz ale podobno faceci rosna do 21roku zycia ale czy to prawda nie wiem.
Drugie pytanie- ile ona urosnie nie wiem nie powiem Ci ale wiem ze dziewczyny/kobiety rosna troche krucej od facetów ale dokladnie ktory rok to nie wiem.
Trzecie pytanie-pewnie ze mozna to wszystko wystarczy ze bedziesz duzo jadl i duzo cwiczyl zeby to wszystko spalac i wtedy smigniesz w gore...
_________________ (...)Czujesz sie teraz jak spadochroniarz
w powietrzu musisz liczyc tylko na siebie
na ziemi jednak występuja przyjaciele(...)Asterix
Nie masz sie czym przejmowac. Tak to juz jest ze dziewczyny rosna szybciej a chlopcy troche pozniej. Ogolnie Twoja dziewczyna bedze rosla do 18 roku zycia a Ty prawdopodobnie do 21-ego. Mysle ze powinienes jeszcze urosnac. Przeciez dopiero teraz zaczyna sie dla Ciebie tak wlasciwie okres dojrzewania. Glowa do gory
_________________ :::może to wszystko polega na tym,by żyć dla kogoć?:::
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum