nie słyszałes ze 10 papierosów spalonych podczas godziny pobudza popęd?
Słyszałem tylko, że palenie może zmniejszyć przepływ krwi i być przyczyną impotencji. Przynajmniej tak pisze na paczce. Dlatego ja wybieram zawsze te z rakiem.
ola17lodz napisał/a:
w tekscie ktory przytoczyleś byl rowniez alkochol. skzoda ze go nie zauważyłeś.
A co jest ,,alkochol''?
juna napisał/a:
nie muszą ale czesto tak wlaśnie robią
Tak właśnie jest. Pójdziesz pod sklep - gwałcą, pójdziesz do baru - gwałcą, pójdziesz na imprezę i co robią? Ano też gwałcą. Wesela, chrzciny, komunie - tam również gwałcą.
ola17lodz napisał/a:
byłam swiadkiem gwaltu od razu po wyjsciu z imprezy
No to raz. A ile razy byłaś na imprezie?
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
ehh napewno nie powiem nic nowego ale co do tych używek np: papierosy ta używka wpływa na osobę uzależniając ją ale efekty tego są później czyli jak ktoś teraz zapali to nic mu się takiego nie dzieje,a co do alkoholu od wielu słyszałem ,że piją aby było weselej żeby poniewierało co do narkotyków tego nie umie wytłumaczyć nie pojmuje dlaczego to biorą.Hmm może przez to ,że raz spróbowali i się szybko uzależnili a wiem ,że nie wszystkie narkotyki szybko uzależniają nie rozumie tego.
Wysłany: 21-11-2006, 18:24
Jak ktoś bardzo będzie chciał zgwałcić to i tak zrobi to na trzeźwo.
Więc nie wiem po co łączyć gwałt z piciem. Kobiety też piją na imprezach- i same nieraz oddają się facetom w ubikacjach.
Zło. Zło. Zło.
Od dziś chodzę tylko na imprezy oazy dzieci bożych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum