Mi tam nic nie pomaga...soku z kapuchy i ogórów nie próbowałam. Dziwnie sie jakoś złożyło, że nigdy go przy sobie podczas picia nie miałam...trzeba bedzie coś zrobić z tym faktem...;P.A jak mam heftać, to bede mimo wszystko. Nie ma bata:/
Hmm no to tak po pierwsze kto wam powiedział że gumy miętowe !!?? Jak gumy żeby nie wyczuł nikt to tylko owocowe, najlepiej mocne np.BigRed te cynamonowe a sam sposób na dojście do siebie to chodzić po świerzym powietrzu nie siedzieć! Spanie tez najlepsze nie jest chyba...spotkanie z dziewczyną jest najlepsze mnie odrazu przetrzeźwiła;)
_________________ "Prawdziwa miłość jest wtedy, gdy tak naprawdę nie wiesz za co kochasz".
Guma do zucia nie ukryjesz np. przed rodzicami ze pilas ;] a po piwach najlepiej owocowa bo jak mietowa to czuc jakby sie wodke pilo ;]
Ja to zawsze jak wchodze do domu a moi rodzice jeszcze nie spia to mowie "juz jestem" i wtedy wiedza ze pilam ;P Ale przewaznie tak jak Juna zakrywam sie troszke wlosami i zaraz zmykam do pokoju.
Cytat:
jak sie napijesz to kimnij sie gdzies na trawniku albo pod plotem. sporo ludzi tak robi.
nie ma to jak spanie na lawce w parku, eee nie skorzystam ;]
Ja radze rozpuścić sobie kostke rosołową z poranku, a przed spaniem jak sie jest najebanym wypic szklanke wody albo soku pomarańczowego. podobno wątroba wtedy lepiej trawi.Mi to pomaga a tak naprawde to niema jednej metody na każdego działa co innego.
Jeśli zamierzasz pić wódkę lub inne wysokoprocentowe trunki to 1-2h przed piciem weź kilka łyżek oleju/tranu/oliwy z oliwek. Ważne, żeby to był tłuszcz. A dlaczego? Poszukaj w googlach.
Jeśli NIE chcesz mieć kaca następnego dnia to kup w aptece węgiel w tabletkach (3-4zł za 20 tabletek). Możesz pić do woli, a rano głowa nie będzie Cię boleć. Nie wiem dlaczego nikt o tym nie wspomniał
Korzystam z tego, gdy następnego dnia muszę iść do szkoły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum