Herbate też kiedys paliłam z kuzynką, jak do mnie przyjechała. Ale nie ma w tym nic ciekawego. Paluszki tak samo z tym, że jak ja do niej pojechałam. Byłyśmy same w domu i nam sie nudziło. Poszłysmy więc na balkon i paliłyśmy.
A jak bierzesz papierosa albo butelke do ręki (o ile bierzesz) to też zadajesz sobie wcześniej takie pytania?
piurko napisał/a:
widocznie daje skoro koleś jest jeszcze w stanie pisać o tym na forum
Że piszę o tym na forum to jeszcze nic nie znaczy, spróbuj sam to się dowiesz czy daje, proste.
Postanowiłem napisać o tym, bo paliłem wcześniej fajki, i potem je rzuciłem, ale ciągnie mnie do nich spowrotem (i to strasznie), a jak ostatnio zajaram herbate i poczuje ten dym w ustach to troche,,tak jakby'', powtarzam:,,tak jakby'' zaspokajam głód. I stąd te moje dziwne pytania.Pewnie już sobie wyrobiłem,,fajną''opinię na forum . Ale ja pytam naprawde poważnie (czysta ciekawość): czy herbata też tak samo niszczy organizm jak papierosy? A może jednak truć się dalej papierosami? . A może znacie jeszcze coś zdrowszego co można palić? Albo jest jakiś spobób, żeby nie ciągnęło do takich rzeczy?
Sorry, jeśli wyszedłem na debila.
Pozdrawiam.
bo po ostatnim Jego poście, aż mi się Go szkoda zrobiło...
czasem to śmieszne, ale czasem to robicie debila z każdego, kto założy nowy temat. I co to kogo obchodzi, że któreś z was jest na tyle pierd*lnięte, że podpala paluszki (?)
[ Dodano: 19 Lis 2006 06:32 pm ]
piurko napisał/a:
Nie dziękuje mam ciekawsze rzeczy do roboty niż palenie herbaty.
No to po chó. tu wchodzisz skoro ani trochę nie interesuje Cię ten temat?
No to po chó. tu wchodzisz skoro ani trochę nie interesuje Cię ten temat?
To że nie mam ochoty osobiście palić herbaty bo wole ją pić, to nie znaczy że ten temat mnie nie interesuje.Jeśli by mnie nie interesował nie pisałabym tu postów.
_________________ Nie zapomnij skąd wyrosły Ci nogi.
To że nie mam ochoty osobiście palić herbaty bo wole ją pić, to nie znaczy że ten temat mnie nie interesuje.Jeśli by mnie nie interesował nie pisałabym tu postów.
Sądzę, że bardziej interesuje Cię wyśmiewanie się ze STANDBI, niż samo palenie herbaty. Palenie herbaty to może interesować np. Hakael.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum