Witam wszystkich,
Jestem tu nowy a więc witam serdecznie, mam 16 lat. Może to śmieszne, ale przyznam szczerze, że ostatnio popalam sobie herbatę. Chciałbym Was zapytać czy według Was jest to bardzo nie zdrowe? Co jest bardziej nie zdrowe palenie papierosów czy herbaty ( bo chyba papierosów) i czy przez palenie herbaty można się nabawić jakis szczególnych chorób?
Bardzo proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 18-11-2006, 13:57
po co palisz jak sie boisz ze zachorujesz? zdrowe to na pewno nie jest.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
No miało się nawet gorsze Ale wczoraj mi chyba odbiło na urodzinkach qmpeli i podpalałyśmy paluszki... Hehe ale to tylko raz... Było śmiesznie.
Mowilam konkretnie o pomyslach palenia herbaty. Doswiadczylam tego na urodzinach kolezanki, kiedy do naszego asortymentu nalezalo jedynie cos ala Picollo, a my bylismy spragnieni wrazen. Ale ja mialam wtedy 11 lat- a autor tematu?
_________________ Ten na drzewach snieg jest tak samo zimny jak ten we mnie..
herbatę?... eee...
No prosze... jeszcze minute temu byłam święcie przekonana, że herbatę się pije, a nie pali. Czyżbym była w błędzie, a ten jakże szlachetny trunek znalazł zastosowanie również w paleniu?
No, no, no
Co do pytania to myslę, że "popalanie se herbatki" niezbyt korzystnie odbije się na twoim zdrowiu.
A tak na marginesie to dobra chociarz? no nie wiem... daje jakiegoś... kopa... czy coś...?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum