Wysłany: 04-02-2005, 20:44 -> Techno,House,Drum n bass,progresive-house...;)
:629: ...a co myslicie o tym rodzaju muzyki?? czy ktos z was bawi się w klubach...?? bywacie na takich imprezach?? jakiś wasz ulubiony dj...lub set's...??
_________________ "Rób co chcesz ale dopiero wtedy gdy wiesz po co to robisz"
Nie mam ostatnio czasu na chodzenie do klubów ale czasami odczuwam chęć potańczenia i wtedy chodzę na imprezki gdzie puszczają muzykę klubową typu : haus czy odmiany techno itp. Mój ulubiony wykonawca wprawdzie to Linkin Park, ale jego żadko puszczają na tego typu zabawach hehe
_________________ CoR_ti_nKA pamięta i już nie zapomni
heh widze ze chyba jest tu mało ludu którzy słuchają tego typu muzyki....a szkoda bo to bardzo dobra i rozluzniajaca muza...tym bardziej jak bawię sie przy niej w klubach...;)
_________________ "Rób co chcesz ale dopiero wtedy gdy wiesz po co to robisz"
heh widze ze chyba jest tu mało ludu którzy słuchają tego typu muzyki....a szkoda bo to bardzo dobra i rozluzniajaca muza...tym bardziej jak bawię sie przy niej w klubach...
Wiesz,każdy słucha,to czego chce! Ja próbowałam polubieć tą muzę,ale niestety nie da sie za nic.Wiec...o gustach sie nie dyskutuje, raczej.
_________________ Kto się wcześnie z łóża zbiera,ten wcześnie umiera!
Bo to nie jest muza do słuchania tylko do tanczenia ludu pracy i chleba, wiec nie mylic pojec, ja nie siedze przed kompem i nie puszczam techniawek tylko zupełnie inne kawałki ale jak je fazowa imprezka w klubie to juz obowiazkowo wiadomo co tam gra. Dlatego szczerze mowiac nie mam ulubionych Dj i nie zbieram ich plakatów, naklejek z ich mordami itp. a piosenki rozpoznaje zwykle po słuchu, bardzo zadko znajac tytuł utworu. (no chyba ze najsławniejsze co nie) : 8)
Nie wiesz...
Jakoś nie bardzo pozdchodzi mi ten typ muzyki.. :???:
Przeważnie jest tak, że ktoś jej słucha, bo inni jje słuchają..
Nie mówiąc już o osobach tanczących w białych rękawiczkach na jakiejś dyskotece
No ale dobra.. o gustach jest bezsensowna gatka, więc się już nie wypowiadam na ten temat
Heh
Pozdrawiam
_________________ Strawberry truskawkowe na bezbarwne dni
hmm...a ja biegam po klubach... i głównie tam słucham tego typu muzyki... Nawet nieźle się przy tym bawi ;] ale w domku raczej słucham innego rodzaju muzyki
_________________ ,,Bądźcie szalonymi ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi."
Co do Hous`u napewno to nie jest muzyka, gdzie pasują białe rekawiczki Blee... Nie porównywac Hous`u do czysto komercyjnej techniawy w większośći dyskotek! House Mmm muzyka przy której odpływam poprawia mi nastrój i w ogóle wsyztsko naj naj na ten styl mówie . Czasem jednka lekki trance się zapuści , jednak House jest taką muzyką co zawsze i wszędzie mi będzie mi odpowiadać! Po prostu I Like It!!!! :grin:
_________________ House - Probably The Best Music In The World
nie mam nic do ludzi któży takiej muzyki słuchają ale sama raczej nie przepadam a napewno nei lubie siedziec w domu i słuchac tych styli =P na imprach spoko ale nie na codzień =P
Moje zdanie na ten temat: Nie orientujesz się za bardzo w muzyce Eloktronicznej, jest to szeroki styl! Nawet bardzo ... mogę Ci powiedzieć, że typowego umcy umcy ja też nie znosze i Hous`e nie ma z tym wiele wspólnego i ta muzyka mi towarzyszy na codzień! I jakoś sobie nie wyobrażam, aby tylko się ograniczyć do Hous`u na imprezach! Pozdro!
_________________ House - Probably The Best Music In The World
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum