pomozcie mi...napewno wiekszosci z was przeszlo przez mysl chec popelnienia samobujstwa...doradzice mi jak mam to zrobic? bo jedno co wiem to nieodzyje juz nawet swiat bozego narodzenia!
Imię: Kuba
Wysłany: 17-11-2006, 13:52
Pomyśl sobie że np. ktoś zabił twoje dziecko. Pomyśl jakbyś się czuła i pomyśl jak się będą czuli twoi bliscy gdy popełnisz samobójstwo.Pamiętaj nigdy nie jesteś sama nigdy.
_________________ Dziś Pokój Jest Możliwy A Jeśli Pokój Jest Możliwy Pokój Jest Obowiązkiem Jan Paweł II
Nie pytaj świata dokąd zmierza bo niedaj Boże prawdę powie.
Znak zodiaku:
Green Bean
Wysłany: 17-11-2006, 13:54
zawsze uwazalam ze zeby popelnic samobojstwo to trzeba byc bardzo odwaznym, ale ktos mi potem uswaidomil ze to jest raczej tchorzostwo. Ktos nie walczy z problemem tylko sie ich wszystkich naraz pozbywa.
I naprawde porozmawiaj z kims komu ufasz, jesli takiego kogos nie masz to idz do obcego, moze nawet bedzie ci latwiej otworzyc sie przed obcym. Poradzicie sobie!
^^....
yh...ale tym razem to ja jestem dzieckiem a nie matka...u mnie by poplakali z tydzien i przestali...wogole nie potrafie sie z innymi porozumiec...chcialabym to zrobic ale strach mnie paralirzuje...wczoraj rozmawialam ze stara bo tak nagle dostalam atak zlosci...zaczelam plakac ryczec...juz wczoraj mialam ochote wyjsc z domu i to zrobic...pogadalam ze stara i niby dla niej juz jest wyszstko ok...lecz dla mnie nie...nie wiem co mam zrobic....ona mnie nawet mnie nie potrafi wysluchać!
Jeezu, mało to metod?
- Powieszenie się.
- Podcięcie sobie żył.
- Przedawkowanie tabletek nasennych.
- Skok z wysokości.
- Strzelenie sobie w skroń. (moga byc tylko problemy ze znalezieniem broni)
Etc.
Samobójcy to w większkości egoiści i idioci. (Przynajmniej ci, którzy robią to bez sensowniejszego powodu.)
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 17-11-2006, 14:03
Alearan napisał/a:
Przedawkowanie tabletek nasennych.
to chyba by było najprzyjemniejsze z mozliwych metod:)
pisze o tym z usmiechem bo ktos kto naprawde chce sie zabic nie mowi o tym. Jest piątek, idź sie pobaw z kolezankami i znow zobaczysz życie w ładniejszych kolorach.
Wysłany: 17-11-2006, 14:05
kasionia15 napisał/a:
u mnie by poplakali z tydzien i przestali
Nie z pewnością by tak nie było.Nie zdajesz sobie z sprawy z tego co to jest stracić najbliższą osobę.
_________________ Dziś Pokój Jest Możliwy A Jeśli Pokój Jest Możliwy Pokój Jest Obowiązkiem Jan Paweł II
Imię: Ola
Wysłany: 17-11-2006, 14:10
Alearan napisał/a:
- Powieszenie się.
teraz to nawet trendi jest sie powiesić
A tak na poważnie. naprawdę nie ma takiej osoby dla której musisz żyć? A co z przyjaciółmi? nie uważam żeby powód dlaczego chcesz się zabić był błahy ale napewno nie jest nie do rozwiąznia żeby sięgać po ostateczne wyjście (chociaż samobójstwo to nie wyjście)
Wysłany: 17-11-2006, 14:12
Sądząc po tym jak odnosisz sie do swojej mamy to można wnioskowac czy umiesz jej słuchac.
Z rodzicami trzeba nawiązać przyjaźń a przyjaźń to też słuchanie.Czy ty myslisz że twoja mama nie ma większych problemów od twoich? Myślisz że jej jest łatwo?
zabić się jest łatwo, to najłatwiejsze wyjście, ale wydaje mi się że najpierw powinnaś wykorzystać wszystkie możliwe środki żeby rozwiązać problemy,
ja w swoim życiu dużo przeszłam ,takie rzeczy, że nawet nie przeszło by Ci to przez myśl np. własny mąż szedł na mnie z nożemi i musiałam z domu uciekać, mojeżycie nie jest łatwa, baaaardzo skomplikowane i jakoś daje rade, głowa do góry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum