Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z psem ? ze mna czy z nim???
Autor Wiadomość
koza1

Wysłany: 13-11-2006, 22:24   Problem z psem ? ze mna czy z nim???

Zaczne od tego ze jestem zazdrosnica, moj chlopak z ktorym jestem 2 lata ma swojego psa o ktorego jestem zazdrosna. Wkurza mnie bardzo , jak jeczy, piszczy pod drzwiami patrzy sie krzywo na mnie gdy caluje mojego, wchodzi miedzy nas, pcha sie do niego na kolana itp. Nie moge tego tolerowac, z tego powodu sa ciagle klotnie , bo ja uwarzam ze pies nie ma nawet prawa byc zazdrosnym , a moj nigdy go nie karci , a pies bez nmiego jest kaleka nawet wysrac sie nie moze bo do parku 3a z nim isc i 1000 problemow. Moze to i smieszne i zalosne ale mnie to strasznie razi, nie oczekuje ze moj przestanie go lubic , ale uwarzam ze zwyklego psa sie inaczej traktuje nie chce zeby byl ktokolwiek i cokolwiek co moze byc miedzy nami bo jestem w nim chorobliwie zakochana. I jak sa sytuacje ze ja go karce a moj staje po raz 100 po jego stronie top mnie szlak trafia. Dlaczego jak mnie tak mocno koch anie potrafi zrezygnowac w pewnym stopniu z psa, normalnie go karac , czasem glaskac tj psa, a nie go nianczyc . Boli mnie to, wkur** i wogole doszlo do tego ze ja pow ze nie potrafie sobie z tmy poradzic wiec nie ma wyjscia jak sie rozdzielic. Jezcze dodam z emieszakmy razem dopiero od miecha i zpsem brrr. Prosze o komentarze.

agusia2202 
Butterfly

Imię: Agnieszka
Wysłany: 13-11-2006, 22:29   

dla mnie to jest smieszne ze jestes zazdrosna o psa, pies to pies a wasz zwiazek to co innego, wiadomo ze pies jest do niego przywiazany i jak widzi Ciebie to chce byuc w centrum zainteresowania, Twoj chlopak kocha psa, Ciebie tez, nie mozesz byc o to zazdrosna... rozumiem zazdrosc, o inna kobiete, kolege ale o psa ? no prosze Cie

Znak zodiaku: ryby

juna 
++
dziewczyna Alicji

Imię: Wszemiła
Wysłany: 13-11-2006, 22:58   

koza1 napisał/a:
Moze to i smieszne i zalosne

to nie jest smieszne i żalosne tylko przerazliwie chore.
koza1 napisał/a:
Jezcze dodam z emieszakmy razem dopiero od miecha i zpsem brrr. Prosze o komentarze.

Ja tez bym sie szybko rozdzielała ale na miejscu twojego chłopaka,bo moze niedługo bedziesz zazdrosna jak poda ręke koledze z klasy na przywitanie.
A wiesz czemu pies ma specjalne względy? bo ty juz myslisz o rozstaniu a pies na pewno nie.
  Znak zodiaku: skorpion

**MJ** 
Moderator

Wysłany: 13-11-2006, 23:05   

koza1 napisał/a:
od tego ze jestem zazdrosnica, moj chlopak z ktorym jestem 2 lata ma swojego psa o ktorego jestem zazdrosna.
zwariowałam w tym momencie
:dance: <- przedstawiam wam emota którego będę używać za każdym razem kiedy uznam że moje IQ jest zagrożone

dziewczyno zastanów się co ty w ogóle mówisz, przeciez wiadomo ze twój chłopak nie zostawi psa samego sobie i musi go od czasu do czasu nakarmic/wyprowadzic na spacer/pogłaskać, to tylko zwierzę
koza1 napisał/a:
chorobliwie zakochana
chorobliwie to dobre określenie
koza1 napisał/a:
Jezcze dodam z emieszakmy razem dopiero od miecha i zpsem brrr
otruj psa, albo powiedz dramatycznym tonem "ja albo on, wybieraj!" :053: :053:

juna 
++
dziewczyna Alicji

Wysłany: 13-11-2006, 23:09   

**MJ** napisał/a:
albo powiedz dramatycznym tonem "ja albo on, wybieraj!"

a chłopak odpowie "ona albo pies? oto jest pytanie!"

**MJ** 
Moderator

Wysłany: 13-11-2006, 23:11   

ja bym wybrała psa, psy są inteligentne

juna 
++
dziewczyna Alicji

Wysłany: 13-11-2006, 23:14   

**MJ** napisał/a:
ja bym wybrała psa, psy są inteligentne

tez bym wybrała psa gsyz jak juz pisałam: pies na pewno nie mysli o rozstaniu a laska juz tak.

Julia 
**
Si vis amari, ama

Imię: Julia
Wysłany: 14-11-2006, 17:55   

zwątpiłam po przeczytaniu twojego posta. Jak dla mnie określenie "chorobliwa zazdrość" to za mało. Dziewczyno, to jest pies, zwierzę, zrozum, że ono jest przywiązane do swojego pana. On do niego zresztą też. A on co, ma go nie karmić, nie wyprowadzać na dwór, bo z tobą jest?

Jestem ciekawa, co ty robisz, jak on na jakąś dziewczynę spojrzy. No ja mu po prostu współczuję.

Wooof 
świadomość...

Imię: Wooof
Wysłany: 14-11-2006, 17:59   

boisz sie ze pies odbjie ci chlopaka? :D
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.

lika 
Życie jest snem...

Imię: po prostu lika
Wysłany: 14-11-2006, 18:02   

Ja też jestem zazdrośnica, ale o zwierzę nigdy nie byłam zazdrosna. Szczerze - to nawet nie rozumiem jak można być zazdrosnym o psa.
Niekiedy tylko się wygłupiałam i jak mój chłopak przyjeżdżał do mnie na rowerze to mówiłam, że jestem zazdrosna o ten rower bo z nim spędza więcej czasu niż ze mną :D
Ostatnio zmieniony przez lika 14-11-2006, 18:03, w całości zmieniany 1 raz  

Znak zodiaku: byk

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 14-11-2006, 18:02   

Śmieszne. Mój pies też tak robi, zawsze wywalam go za drzwi. Dziewczyno, to tylko pies. Jak dla mnie to normalne, że Twój chłopak jest do niego przywiązany itp.

[ Dodano: 14 Lis 2006 06:09 pm ]
Chciałam jeszcze dodać, że to głupota rozstawać się przez psa. To tak jakbym miała rozstać się z moim chłopakiem, bo zostawia skarpety za kanapą :/ Czyżbyś szukała sobie powodu do zerwania?? Poza tym (nie wiem czy dobrze przeczytałam), ten pies jest kaleką! Kobieto, współczucia trochę. Jesteś bez uczuć. Fe, wstydź się. Ten biedny psiak powinien Cię w tyłek ugryźć.

**MJ** 
Moderator

Wysłany: 14-11-2006, 19:46   

ten temat dał mi sporo do myślenia, zaczynam być poważnie zazdrosna o 3 psy
zastanawiam się czy nie należaloby ich wytruć zanim uda im się odbić mi faceta.
widzę że coś kombinują
:dance: <-emot spadającego IQ

alanho 
+++++

Wysłany: 14-11-2006, 19:51   

zastanawiam sie czy to że mam psa nie powoduje tego zę moje "związki" rozpadają sie po kilku tygodniach

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 14-11-2006, 19:52   

Ja myślę, że powinnaś baczniej przyglądać się swojemu facetowi, bo może on coś z tym psem...

[ Dodano: 14 Lis 2006 07:53 pm ]
alanho napisał/a:
zastanawiam sie czy to że mam psa nie powoduje tego zę moje "związki" rozpadają sie po kilku tygodniach

Nie sądzę. Ja nie mam psa, a też się rozpadały :-P

Znak zodiaku: koziorozec

**MJ** 
Moderator

Wysłany: 14-11-2006, 19:53   

alanho napisał/a:
jedynym wyjściem jest pozbycie się psa, czego nawet dla mnie nie jesteś w stanie zrobić ;P

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu