Witam. Jesteśmy grupą SENSiTYw... z Dąbrowy Górniczej. Nasz zespół to połączenie popu/hiphopu czasem reggae i różnych innych miesznek styli. W skład wchodzi dwóch MC Kiub i ASP. Zapraszamy do ściągnięcia naszych kawałków, oceny, przekazania linków dalej w net. Kawałek "Kołysanka" znalazł się na Rapeskadrze oraz był promowany przez radio Planeta FM
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 13-11-2006, 13:32
fajna nutka
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wysłany: 13-11-2006, 16:38
świeżutkie i miłe dla ucha. Nie mój gatunek, ale podoba mi się "Kiedyś", "Melancholia" i "lepszego jutra zapowiedz". Fajnie że eksperymentujecie, słyszę wpływy elektroniki- właśnie w Melancholii- albo mi się wydaje
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
Dziekujemy wszystkim za opinie, dzieki nim być może uda nam sie znaleźć sponsora. Dzięki temu będziemy mieli okazje pracować z realizatorem z prawdziwego zdarzenia, w prawdziwym studiu. Godziny spędzone za szyba może wreszcie dadzą efekt jakiego oczekujemy juz od długiego czasu.
Dla ciekawskich - materiał zostałzrealizowany przy pomocy....
komputera domowego średniej klasy z karta SB AII Zs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum