Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 11-11-2006, 10:48
nelia napisał/a:
Ja tez mam swoje pazurki i jakos tak mi sie tipsy wydaja niewygodne, ale moze mi sie tylko wydaje
szczęściara <marzyciel>
agusia2202 napisał/a:
ja nigdy nie mialam swoich dlugich paznokci wiec czasami robilam sobie tipsy ale nie jest to wygodne, bo ciagle trzeba na nie uwazac itp ;P
heh... przeszkadzają...? w czym... ja jestem tak przyzwyczajona że teraz dzownie byłoby robić coś bez nich...To na pewno zalezy od długości pewnie miałaś bardzo długie dlatego Ci przeszkadzały
Lady_pink ...
moim zdanie Tipsy to lipa , szkoda na to własnych paznokci, które przy odrobinie chęci też mogą być piekne i zadbane... Tipsy strasznie niszczą naturalną plytkę! a wierz mi prawdziwe paznokcie są 100000% lepsze niż sztuczne! co to w ogóle jest?! wielka mi filozofia walnąć sobie paznokcie w 2godz. pffff!!!! prymitywne..trzeba się wziąść w garść i zadbac o swoje a nie iść na łatwiznę!!! Mnie osobiście bardzo irytują panienki popisujące się sztucznymi szponami...;]
TRAGEDIA!!
[
Imię: Agnieszka
Wysłany: 11-11-2006, 20:59
Misia:* napisał/a:
przy odrobinie chęci też mogą być piekne i zadbane...
Ja o swoje jakoś cały czas dbam a ciągle się rozdwajają i jak tylko trochę je zapusze to się łamią, a jak są krutkie to bardzi brzydko wyglądają bo kiedyś obgryzałam i są naprawdę krutkie.
Do DKF:
polecam odrzywkę Sally Hansen, oraz jedz warzywa w szczególności paprykę...
pozbędziesz się rozdwojonych paznokci:) ja się dostosowałam i mam 2cm, pazurki (swoje!!):D
ekhem, ekhem... dwucentymetrowe paznokcie to moim zdaniem lekka przesada
po pierwsze, jest to niewygodne
po drugie, nie wygląda zbty estetycznie
po trzecie, można zrobić komuś krzywdę
_________________ Obojętność silne palce ma
Łatwo zgniata kruche sny
Czy naprawdę chcesz tak żyć?
mozliwe ale to jest kwestia przyzwyczajenia, ja sie zawsze wkurzalam jak mialam cos w nich pisac, albo ola boga na klawiaturze pisac, i je sciagalam ale napewno po dluzszym noszeniu mozna sie przyzwyczaiuc
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
to jest właśnie producent! Sally Hansen ..kupisz choćby w sklepach sephora.
A to, że mam 2cm. paznokcie to tu nie chodzi o sam fakt, ze posiadam takie szpony ale o to, że udało mi się takie uchodować... mimo, ż niedawno (jakieś 6miesięcy temu) sądziłam, że to nie osiągalne, ponieważ obgryzałam nałogowo i w ogóle były straszne! roydwajaz si, amaz.. .... a tu prosze!a robię wszystko a mam git mocne paynokcie.
Polecam ta odrzywke..
[ Dodano: 12 Lis 2006 08:13 am ]
Alicja: Jak ty cholera wciskasz klawisze? O.o
No widzisz...TAKIE CZARY MARY:P:P:P:P:P
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 12-11-2006, 09:34
które przy odrobinie chęci też mogą być piekne i zadbane...
a z tym się z nie zgodze... bo ja o swoje anturalne paznokcie bardzo dbałam, starałam się nawet wymigiwać od zmywania naczyń i tego typu prac, stosowałam lakiery z odzywakami typu "bomba witaminowa" i co ? i gów*o pomogło... Jak ktoś ma lipne swoje paznokcie to uważam, że już lepiej chodził w akrylach niż w jakiś obgryzionych czy jak.
Tipsy strasznie niszczą naturalną plytkę!
to prawda ale to nic nie szkodzi skoro i tak ta płytka jest brzydka...:|
prymitywne..trzeba się wziąść w garść i zadbac o swoje a nie iść na łatwiznę!!!
o niestety chęci nie zawsze są wystarczają
Mnie osobiście bardzo irytują panienki popisujące się sztucznymi szponami...;]
TRAGEDIA!!
heh a Ty mnie irytujesz... zobacz jakie to wszytsko się wydaje proste ale chyba jest łatwo tylko o tym mówić a wporwadzić w życie gorzej.:]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum