Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3211 Skąd: że znowu?
Wysłany: 11-11-2006, 16:03
Cynamonowa napisał/a:
Pytanie retoryczne - zwrot w postaci pytania, na które nie oczekuje się odpowiedzi, gdyż jest ona znana.
Ty mi k*urwa nie pisz co to jest pytanie retoryczne bo tego uczą już w podstawówce, jednak moja odpowiedź nie była odpowiadzią na twoje pytanie lecz małą refleksją, więc jak chcesz zabłysnąc to sie bardziej postaraj.
pozatym co to ku*wa laska jest od tego zeby tylko przy garach stac?
No właśnie ...dobre pytanie...ja chyba jestem lekko sfeminizowana i uważam że może by tak facet od czasu do czasu za gary się zabrał...
Cynamonowa napisał/a:
tylko przy garach stac?
Nie, ale ile można jeść pizze z mikrofali? (pytanie retoryczne)
To brzmi właśnie jak twierdząca odpowiedź na powyższe pytanie... ...Skoro pizza nie pasuje to może chłopak coś ugotuje..Zresztą znam takie przypadki,które mogłyby jeść taką pizze bez przerwy...byleby w dobrym towarzystwie
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
Wysłany: 11-11-2006, 16:14
wiesz soniami najlepsze jest to że chodziłam z tym chłopakiem 2 lata temu i nie miałam zamiaru juz w wieku 16 lat spedzac całych dni w kuchni,a ową pizze oboje uwielbialismy, związek rozpadł się z duzo powazniejszych przyczyun a użytkowniczka Cynamonowa twierdzi ze nie mam chłopaka bo mu pizze robiłam
Wysłany: 11-11-2006, 16:29
soniami_ napisał/a:
odnośnie tematu
własnie odnosnie tematu to jak juz ktos lubi gotowac,toniech gotuje i ja proponuje zrobic cos co sie łatwo je. Bo jak cos leci i ucieka z widelcy to tak troche niezręcznie.
juna napisał/a:
użytkowniczka Cynamonowa twierdzi ze nie mam chłopaka bo mu pizze robiłam
Pragnę zauważyć, że niczego takiego nie powiedziałam, a nawet sama się Ciebie zapytałam czy to aby nie jest powodem. Głęboka nadinterpretacja.
wiesz...moim zdaniem to to Twoje pytanie bylo jak to sama ujęłaś "głęboką nadinterpretacją " No nie wiem...ale pizza to raczej marny powód do zrywania...
A z tymi gwiazdkami na forum to też głupi pomysł...
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
Wysłany: 11-11-2006, 16:41
Cynamonowa napisał/a:
Nie bądź taka ordynarna.
Myślisz, że gwiazdka zakryje Twój brak kultury?
ordynarnościa jest uzywanie przekleństw wyrażając się o wzsystkim i zawsze. czasami jednak mają one za zadanie podkreslić dosadność wypowiedzi, ale widac ty znasz tylką ta wersje która Cie mama nauczyła to jest bleee i koniec.
Cynamonowa napisał/a:
Odnoszę wrażenie, że Ty bardziej starasz się być jasną gwiazdką tego forum, a proszę bardzo.
za długo to Cie tu nie ma więc wrażenia zostaw sobie na później
soniami_ napisał/a:
wiesz...moim zdaniem to to Twoje pytanie bylo jak to sama ujęłaś "głęboką nadinterpretacją " No nie wiem...ale pizza to raczej marny powód do zrywania...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum