Imię: po prostu lika
Wysłany: 08-11-2006, 16:04
Cytat:
upierasz sie bez argumentow jakbys byla alfą i omegą
nie jestem alfą i omegą i nie upieram się przy swoim - po prostu wyrażam swoja opinię
Dawid_IQ82,5 napisał/a:
dziwna z ciebie osoba; nie podajesz argumentow cytujesz co ci wygodniej z calego mojego tekstu...
napisałam wystarczająco
Ja napisałam to co czuję, nie jestem alfą i omegą i wcale nie próbuję Cię przekonać do swoich poglądów. Jeśli jesteś odmiennego zdania niż ja to dobrze - twoja sprawa.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Wiem, nie uzasadniłam, nie dalam żadnego argumentu. Tak uważam i tyle. Moge jedynie powiedziec, że troche nie rozumiem jak np. ksiądz mówi cos o rodzinie jak praktycznie sam jej nie ma i tak naprawde nie moze się postawic na czyjmś miejscu i zbytnio doradzac w tej sprawie.
Wiem, moje argumenty są niewiele warte. Skonczyłam dziś sie kłócic z jedną babą na forum mojego miasta i nie chciałabym wszczynac tutaj kolejnej jakies ostrej wymiany zdań. To jest forum, takie jest moje zdanie i czy to zaakceptujesz czy nie, to ja i tak jego tak szybko nie zmienie. Celibat w kościele powinien byc zniesiony.
Cytat:
upierasz sie bez argumentow jakbys byla alfą i omegą
nie jestem alfą i omegą i nie upieram się przy swoim - po prostu wyrażam swoja opinię
albo jestes alfą i omegą albo jesteś głópia innej możliwości niema
wyrażasz swoją opinię nie popierając ją orgumentami zachowujesz sie jakbys wogole nie czytala moich wypowiedzi i pisala tylko "..mam racje, mam racje.."
lika napisał/a:
Jeśli jesteś odmiennego zdania niż ja to dobrze - twoja sprawa.
heh i oboje mamy racje...
lika napisał/a:
Jeśli jesteś odmiennego zdania niż ja to dobrze - twoja sprawa.
to jest forum dyskusyjne - wdałaś się ze mna w dyskusje więc to jest także twoja sprawa
[ Dodano: 09 Lis 2006 04:05 pm ] Ceemka
Ceemka napisał/a:
Moge jedynie powiedziec, że troche nie rozumiem jak np. ksiądz mówi cos o rodzinie jak praktycznie sam jej nie ma i tak naprawde nie moze się postawic na czyjmś miejscu i zbytnio doradzac w tej sprawie.
ksiadz niemusi miec rodziny naucza zgodnie z ewangelia przeklada jej trudny jezyk tak zeby zwykli ludzie rozumieli a tam w ewangelii sa zawarte madrosci jesli chodzi o rodzine
_________________ Natura i prawa natury tkwiły ukryte w ciemnościach:
Rzekł Bóg: "Niech stanie się Newton" i wszystko stało się jasne.
Alexander Pope
Roman świetnym jest kucharzem kiedyś był stolarzem robił stołki w barze
Imię: po prostu lika
Wysłany: 09-11-2006, 18:08
Dawid_IQ82,5, ja się nie chcę wdawać z Tobą w dyskusję. Napisałam co napisałam - wyraziłam swoje zdanie ty się ze mną nie zgodziłeś. Nie będę już nic więcej pisała bo to raczej Ty się zachowujesz jakbyś był alfą i omegą. A mnie od początku krytykujesz - czego ja nie robię Tobie. Dlatego też nie widzę sensu ciągnąć temat dalej.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum