Celeb Lane, Gabriel Hil, albo Adam Senn.. Jak dla mnie, to będąc takimi modelami zosają jedynie oszpeceni przez te łaszki. Oczywiście wszystko kwestią gustu..
Ale gdyby tak wyszli z tych zdjęć i reklam, to kto wie, czy nie zmieniłabym zdania..
Imię: Mała zŁośnica :]
Wysłany: 01-11-2006, 19:12
C O L I N F A R R E L L ....on jest poprostu --> Boski ;] chociaz jedną nockę :P ... a Z kobiet...hmmm Dodzia nasza kochana Dorotka.... ;]
_________________ Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem ...Są tak wielkie uczucia, że małe serce ludzkie nie może ich zmieścić i cierpi nad tym...;-)
Imię: Paula
Wysłany: 08-11-2006, 20:26
hmm... z kim bym poszła napewpo z moim sąsiadem z klatki obok:P ale niestety mój chłopak mieszka naprzeciwko nas, a nóż by nas zejrzał z okna ale by byla kapa xD
_________________ Czy przyjmiesz mnie mój Boże,
kiedy odejść przyjdzie czas?
Czy podasz mi swą rękę?
A może będziesz się bał,
będziesz się bał...
czy jestem twym forumowym kolegą jesli tak to jestem na nie a jeśli nie jestem nim to jestem na nie
Jeśli przyodziejesz kierpce i przyznasz się do posiadania górskich hal ( kupionych za symboliczną złotówkę) to możesz być moim forumowym kolegą.
Didek [Usunięty]
Wysłany: 08-11-2006, 22:15
Poszedłbym z ciocią mojego kolegi. Rozmawialibyśmy o wpływie mundurków szkolnych na życie użytkowników forum, którzy już skończyli edukację szkolną, lub takich u których matura tuż, tuż. Do niczego by między nami nie doszło, ponieważ ja nie istnieję.
pamuietaj ze sny zawsze sa spelnieniem zyczen,a to,ze odczuwales przykrosc z tego snu,znaczy to,ze jedynie ego nie podoba sie to marzenie [stlumienie to sie zwie].
[tak mniej wiecej]
ale pewnie zaraz mnie oskarzysz o .... eeee dobra,eot
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum