ja szczerze mówiąc tez nie bardzo lubie nagości, choć opowiadała mi kiedys kolezanka (zaznaczam - hetero jak najbardziej), ze poszła na basen i pod prysznicem kąpała sie jakas taka babeczka o tak idealnych kształatach zupełnie nago, że ona nie maogła się przestać na nią gapić taką miała figure! no i oczywiści moja koleżanka wyszła z wielkimi kompleksami
a ja to się na basenach w kostiumie myje, ale powiem tyle: w ogóle baseny sa do d**y. kiedys poszłam na basen i się zraziłam, bo dostałam jakiegoś grzyba (nie powiem kurcze gdzie ). i teraz to jak mnie znajomi na basen wyciągają, to (może to i śmieszne sie wydawać, ale co tam) łykam takie tabletki probiotyczne, które zapobiegaja grzybicom (lacibios femina) i wtedy sie czuje jakoś tak pewniej. a jak mnie cos zaswedzi potem, to od razu maśc clotrimazolum. bez kitu. masakra. zastanawiam sie czy to nie psychiczne po tamtym. tak wiec uwaga na baseny, bo tam wszędzie bakterie i grzyby sie czaja wrrr
ps. a juz jak stare baby paraduja na golasa z jakims zwisem biustow, łeee, można puścic bełta
_________________ "To kim jestes jest nieskonczenie wazniejsze od tego co posiadasz..."
hm.kiedy przebieralnia jest laczona to nie mam zadnych problemow. chociaz nie garne sie do tego,zeby przed wszystkimi sie obnazac, to czasem tak wychodzi.tak samo jak juz nie raz kapalo sie w jeziorze/pod prysznicem nago wieksza grupa.ale jestem przekonana, ze wszystkie kobiety maja to samo i nikt mi raczej nic nowego nie wypatrzy,dlatego traktuje to w miare naturalnie.
jak nie chce widziec innych to sie po prostu nie patrze.
_________________ Ten na drzewach snieg jest tak samo zimny jak ten we mnie..
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 19-11-2006, 11:27
joasia:) napisał/a:
Wiele zależy też od tego czy osoba wstydzi się swojego ciała, czy też nie. Jeżeli się nie krępuje to nie przeszkadza jej nawet latanie nago
co za glupie stwierdzenie...
kto to widzial, zeby kazda kobieta zadowolona ze swojego ciala
obnazala sie CALKOWICIE chociazby na tym basenie przed OBCYMI ludzmi.
To zalezy tylko i wylacznie od naszego podejscia.
Uwazam, ze wiekszosc ludzi potrzebuje prywatnosci,
bez wzgledu na swoja figure.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum