to zależy od jego zachowania... Ja na przykład spotykam się z chłopakiem młodszym ode mnie o rok. Kiedyś to było dla mnie nie dopomyślenia.. ale on się zachowuje i wygląda jakby był starszy ode mnie o 2 lata i wcale mi to nie przeszkadza fakt że on chodzi do Gim a ja do I Lo... po prostu.. serce nie sługa
_________________ "I am ready for love"
Ostatnio zmieniony przez oleczka004 14-11-2006, 08:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie masz nad czym się zastanawiać rok młodszy to jest mała różnica.Nie ma znaczenia jak podoba Ci się i Ty jemu też.Nie możesz zaryzykować przecież tak chyba nic nie stracisz.
Imię: Paula
Wysłany: 14-11-2006, 10:11
oleczka004 napisał/a:
to zależy od jego zachowania... Ja na przykład spotykam się z chłopakiem młodszym ode mnie o rok. Kiedyś to było dla mnie nie dopomyślenia.. ale on się zachowuje i wygląda jakby był starszy ode mnie o 2 lata i wcale mi to nie przeszkadza fakt że on chodzi do Gim a ja do I Lo... po prostu.. serce nie sługa
Oooo... popieram koleżankę wszystko zależy od tego jak jest rozwinięty pod względem emocjonalnym ... fizycznym też
[ Dodano: 14 Lis 2006 09:14 am ]
Cytat:
rozumiem, że podoba Ci się
w takim wypadku gdzie ty szukasz problemu?
Wysłany: 14-11-2006, 17:55
ee tam roznica wieku w przod to nie gra roli ... np ja mam 18 lat moja dziewczyna 22 jestesmy ze soba z 4 miesiace i wszystko gra nic nie wskazuje na to zeby cos sie mialo zepsuc ...wiec wiek nie gra tutaj jakiejs specjalnej roli no chyba ze mowimy o 13-17 bo wtedy to faktycznie mogly byc malutki problem
ja mam dziewczyne starsza odemnie o 2 lata jestesmy razem ponad pol roku jest cudowna strasznie ja kocham aaa i to ona mnie wyrwała Wiek nie gra roli no chyba ze roznica wieku jest np.22 i 13
hm zawsze mialem ochote byc ze starsza kobeita to jest bardzo ciekawe dowsiwadczenie tyle moznasie nauczyc we wszytskim doslownie we wszytskim tak zeby ona dominowala ciekawe to ito bardzo =)
naszym zdaniem wiek nie ma wiekszego znaczenia milosc jest najwazniejsza. jesli ci sie bardzo podoba i zalezy ci na nim to sie zgodz. nie mysl o tym co powiedza inni. milosc pokona wszystkie przeszkody.
_________________ niekorzy sa tu naprwde poje...........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum