To nie zawsze chlopak musi byæ tym najgorszym...co robi w konia dziewczyne,ale bardzo czêsto tak jest.mY kobiety ponoæ szybciej sie zakochujemy i przywiazujemy niz faceci...
Ja osobi¶cie nie wierze w milo¶æ na odleglo¶c
_________________ Pamiêtaj...drugi raz ju¿ nie bedzie nas....
Imiê: czterdzie¶ci cztery
Do³±czy³a: 04 Lis 2006 Posty: 1201 Sk±d: de profundis
Wys³any: 04-11-2006, 17:55
chmurka, dlaczego nie?
jak to zawsze ch³opak musi byæ tym najgorszym?:(w moim przypadku ch³opka studiuje na jednej z najlepzych uczelni w polsce-to tak ¼le?:)
[ Dodano: 04 Lis 2006 04:56 pm ]
Alicja, ja tego nie napisa³am, co Ty cytujesz:)
chmurka, dlaczego nie?
jak to zawsze ch³opak musi byæ tym najgorszym?:(w moim przypadku ch³opka studiuje na jednej z najlepzych uczelni w polsce-to tak ¼le?:)
a co z tego ,ze on studiuje? i przeczytaj uwa¿nie posta ,oki?
_________________ Pamiêtaj...drugi raz ju¿ nie bedzie nas....
Ostatnio zmieniony przez chmurka17 04-11-2006, 18:04, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Imiê: czterdzie¶ci cztery
Do³±czy³a: 04 Lis 2006 Posty: 1201 Sk±d: de profundis
Wys³any: 06-11-2006, 14:48
ale dlaczego?dlaczego ma nie przetrwaæ?przecie¿ ta próba wcale nie jest a¿ taka straszna.Ja widujê siê z moim skarbem raz na miesi±c-to ma³o, ale widaæ, ¿e nic nie ga¶nie, a wrêcz przeciwnie. Poza tym takie rozstanie nie trwa wieczno¶æ-w koñcu wszystko jest d³ugo i szcze¶liwie. Wystarczy poczekaæ(w moim przypadku trzy lata, chyba, ¿e skarb dostanie stypendium)
najgorsze jest to ze nigdy naprawde nie wiemy co nasz ch³opak/dziewczyna robia jak nas przy nich nie ma...:( ja wierze w mi³o¶æ na odleg³o¶æ- to jest proste: oboje musza sie bardzo mocno kochac
Wiekopomna chwila! Zgadzam siê z Tob± )
Ja mojego ch³opaka widujê rzadko. Na ka¿de spotkanie bardzo siê cieszê i ogromnie têskniê. Poza tym nie mogê powiedzieæ, ¿e mi siê znudzi³ i , ¿e nie mam ochoty siê z nim spotkaæ, bo co¶ tam , co¶ tam.
z tym akurat te¿ sie zgodze, ¿e jak sie widzi rzedko to siê bardziej teskni ni¿ gdy widuje sie codziennie to chyba normalne a moja wypowiedz dotyczy³a zupe³nie innej materi a nie tesknoty markiza, cyba ¼le zrozumia³a¶ mojego posta
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum