Masz racje......:)Zgadzam się w 100%....:)Ja też w twoim wieku zachowywałam jak dziecko..:) I się ciesze bo po co sobie marnować dzieciństwo??I czasem też do tej pory zachowuje się jak dziecko:):) Nie interesuje mnie co mówią inni bo ci co krytykują i się śmieją zawsze zazdroszczą!!!!Jesteś super dziewczyną:):):)Tylko szkoda że więcej takich nie ma.....
Zrobcie jakies pod kategorie, bo nie wiem czy tzw' laleczki to wedlug was:
- ladne, glupie, ale majace przyjazny charakter
- ladne glupie, ale trudne we wspolzyciu
- ladne, madre, ale przyjazne
- ladne, madre, ale trudne we wspolzyciu
Nie no nie przesadzajmy. Jesli chodzi o ten temat to 'nielubienie' przez dziewczyn 'laleczek' czesto wynika z zazdrosci o wyglad.
Bo ku*wa co wam przeszkadza, ze taka dziewczyna istnieje? Jej zycie, wy sie interesujcie swoim.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 05-11-2006, 15:04
Kiedyś dostałem paczkę z Holandii - Barbie i Kena. Lubiłem ich. Spali w pudełku po butach w mojej szafce na skarpety. Po pewnym czasie uznałem, że to jest paździerzowe zachowanie - od tamtej pory nie bawię się lalkami, a nawet klockami lego.
Kris chyba mnie nie zrozumiałeś.......Nie chodzi mi o to że jak ktoś się "puszcza" w wieku 13 lat to trzeba mu zazdrościć!!Wręcz przeciwnie!!!!Ale nie będe ci tłumaczyła bo i tak nie zrozumiesz!Moge to wywnioskować po twojej ostatniej odpowiedzi.....
Aż się słabo robi jak widze jaki ty jesteś głupi...
Ale nie będe ci tłumaczyła bo i tak nie zrozumiesz!Moge to wywnioskować po twojej ostatniej odpowiedzi.....
Aż się słabo robi jak widze jaki ty jesteś głupi...
Kris, jest jedną z osób, których większość wypowiedzi na pewno nie można zaliczyć do głupich, ale cóż ty pewnie wiesz najlepiej...
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 05-11-2006, 19:29
Kris to gej, a zarazem homofob. Co nie zmienia faktu, że jestem od niego mądrzejszy.
Ludziska wyluzujcie.....To tylko forum a ja poprostu wyraziłam swoje zdanie i chyba mam do tego prawo....Więc nie bądzcie takimi sztywniakami (oczywiście nie o wszystkich mówie:))....Pozdrofionka
[ Dodano: 05 Lis 2006 08:38 pm ]
Ludziska wyluzujcie.....To tylko forum a ja poprostu wyraziłam swoje zdanie i chyba mam do tego prawo....Więc nie bądzcie takimi sztywniakami (oczywiście nie o wszystkich mówie:))....Pozdrofionka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum