Wysłany: 04-11-2006, 18:23 Czy zaczynacie chodzić ze sobą gdy...?
Jak to jest ze związkami że gdy dwoje ludzi zaczyna ze sobą chodzić? Chodzą ze sobą bo się kochają, czy chcą się poznać a dopiero potem zakochać. Jak Wy podchodzicie do zwiazków?
a to juz jest indywidualna sprawa, niektorzy zaczynaja ze soba chodzic bo sie kochaja i chca byc razem a inni sa ze soba a milosc przychodzi pozniej jak sie lepiej poznaja
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
hmmm.... osobiscie wydaje mi sie ze ludzie chodza z obu powodów ze sie kochaja i przy okazji sie lepiej poznaja i nic tego nie zmieni bo nie da sie pozanc w 100%osoby np przez tydzien(bo sa takie osoby co po tygodniu juz sa razem a czasami nawet jedna dyskoteka wystarczy)
_________________ (...)Czujesz sie teraz jak spadochroniarz
w powietrzu musisz liczyc tylko na siebie
na ziemi jednak występuja przyjaciele(...)Asterix
hmmm... moim zdanie wydaje mi sie ze poprostu chce Cie lepiej poznac by pozniej wydac wyrok
Ja gdy zaczynalam swoj zwiazek nie wiedzialam co czuje do drugeiej osoby, wiedzialam, ze jest to dla mnie ktos wazny, ze nie chce tej osoby stracic, milosc przyszla potem.
Ja mojego faceta wogóle nie znałam, zaczęliśmy być ze sobą po 2 spotkaniach, ale nie żałuję. Poznałam Go dopiero potem. Nam na razie wychodzi. Ale niektórym, którzy sie tak śpieszą, nie układa się za dobrze. Mimo wszystko, jestem zdania, że chodzić się zaczyna z osobą, do której coś się czuje i się ją trochę chociaż zna. Bo nie wszyscy mogą mieć moje szczęście...
SAW nie masz co rozpaczac bo do wielkiej milosci potrzeba czasu nie mozna tak chop siup i jest poprostu daj jej troche czasu a to ze ona kogos "kocha"to wcale nie musi byc prawda bo to moze byc chwilowe zauroczenie dana osoba
zgadzam sie bardzo latwo jest pomylic ale tego tematu dalej nie bedziemy rozwijac bo tu chodzi o inna sprawe
o miłości można powiedzieć tylko wtedy gdy ludzie się znają, więc najczęściej ludzie zakochują się w sobie w czasie chodzenia.
zgadzam sie z Toba nie mozesz kochac nieznajomej osoby jak kogos znasz i wiesz jaki jest na prawde znasz nie tylko jego zalety ale przede wszystkim wady i chcesz z nim byc to to jest milosc
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum