Młodszy chłopak hmmm... właśnie nie wiem co tu przeszkadza ale nie tylko wiek(fakt nie moze byc chlopak mlodszy o 5lat bo jak by to wygladalo podam przyklad dziewczyna 18lat a chlopaszek 13 ale czemu roznica roku??) przeszkadza czasami jeszcze wzrost:(i to mnie denerwuje co z tego ze bede starszy od danej dziewczyny ale ona nie chce chodzic nawet z chlopakiem nizszym od siebie nawet o 1cm bo gdy załozy buty na obcasie i juz jest wyzsza a wtedy w wiekszosci przypadków nasówa sie pytanie w jej głowie co ludzie powiedza:/
_________________ (...)Czujesz sie teraz jak spadochroniarz
w powietrzu musisz liczyc tylko na siebie
na ziemi jednak występuja przyjaciele(...)Asterix
Ja ,mam chlopaka mlodszego o rok...czasem nie mozemy sie dogadać i wogole,czasem jest żle i mam ochotę już dać sobie z Tym spokuj(ale przeciesz w każdym zwiazku sa klotnie).Ale ogolnie calokasztalt zwiazku jest super...no i jest coraz lepiej.Dlatego wg mnie rożnica wieku nie ma znaczenia...wiadomo 5lat mlodszy czy 6,7,8 przesada ale roczek czy dwa:D fajnie miec takiego mlodziutkiego towarka:D
_________________ Pamiętaj...drugi raz już nie bedzie nas....
Wysłany: 04-11-2006, 18:20
hmmm według mnie rok różnicy to nie jest żaden wstyd ani nic w tym stylu... przecież to różnica kilku miesiecy więc nie przesadzajmy... chcesz z nim być to bądź i nie patrz na to co pomyślą inni... to Twoje życie a nie innych
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 04-11-2006, 21:36
moja mama jest dwa lata starsza od taty:)
ja byłam długo zakochana w cztery lata młodszym chłopcu(prawie pod pedofilię podchodzi), teraz jestem ze skarbem, co jest młodsze trzy miesiące:)jest pięknie
tez mysle ze 1 albo 2 lata miedzy dziewczyna i chlopcem nie robia roznicy (przynajmniej zbyt duzej) choc glupio bo moze sie zdarzyc ze dziewczyna bedzie wiedziec o rzeczach o ktorych on nie bedzie wiedzial
mi sie tak walsnie kolega kiedys zwierzyl ze by sie w takiej sytuacji wstydzil bo chodzi o wiedze seksualna
[ Dodano: 04 Lis 2006 10:08 pm ]
ale sprobowac zawsze mozna ; )
_________________ Aby zmienic przecietna kobiete w wyjatkowa, trzeba ja pokochac
Wysłany: 05-11-2006, 00:56
to chyba naprawdę nie jest żaden problem-a wiedza seksualna?chyba miło mieć taką nauczycielkę...poza tym ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona do dominacji i często lubię dominować nad swoim partnerem-widzę, ze go to podnieca
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 05-11-2006, 10:36
Ostatnio na imprezie poznhałam kolesia, fjnie sie z nim bawiłam, myślałam ze jest z 3 lata straszy,potem sie dowiedziałam ze był rok młodszy. No i co to za różnica? żadna.
Wysłany: 05-11-2006, 12:17
Im jesteśmy starsi, tym różnice wieku bardziej się zacierają-na początku on 13 Ty 9 wydaje się po prostu ogromną różnicą, ale spójrzmy na to za dwadzieścia lat-on 33, ona 29 już nie wydaje się takie straszne
Rok? a jakiż to problem? Liczy się chyba coś innego niż wiek...czy wygląd...sama odpowiedz sobie na pytanie czy to w czymś przeszkadza...bo to od Ciebie zależy...MA to nawet swoje plusy a jakie to zachowam dla siebie
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
Im jesteśmy starsi, tym różnice wieku bardziej się zacierają-na początku on 13 Ty 9 wydaje się po prostu ogromną różnicą, ale spójrzmy na to za dwadzieścia lat-on 33, ona 29 już nie wydaje się takie straszne
Zgadzam się, po pewnym czasie różnice wieku rzędu kilku lat przestają mieć jakiekolwiek znaczenie.
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Rok roznicy czy dwa to zadna roznica...rob to co czujesz a nie patrz na wiek, mozna byc szczesliwym z osoba mlodsza jak i starsza nie zaleznie do wieku jesli ci na nim zalezy ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum