Dawno nie byłam na żadnym koncercie, bo ostatnio nie są organizowane u mnie.
Ostatnio byłam w czerwcu w Kielcach na koncercie Happysad.
A i w zeszłym roku chyba na koncercie Budki Suflera, bo przyjechali do mojej metropolii. Podobało mi się bardzo.
A tak to koncerty jakiś lokalnych zespołów, gdzie grają znajomi. Z okazji jakiś miejscowych wydarzeń.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 04-11-2006, 12:06
Z takich fajniejszych zespołów to byłam na koncercie happysad, O.N.A, Iry, Qaku, na songu 2005 w Toruniu, i na co roku na maratonie rockowy i wielu innych koncertach amatorskich. najwiekszym przezyciem jednak był koncert MYSLOVITZ w czerwcu, bo udało mi sie zapoznac z grupa techniczną i przez to zamianiełam kilka słów z czlonkami zespołu,niestety bez wokalisty:(
najwiekszym przezyciem jednak był koncert MYSLOVITZ w czerwcu, bo udało mi sie zapoznac z grupa techniczną i przez to zamianiełam kilka słów z czlonkami zespołu,niestety bez wokalisty:(
Zazdrość we mnie wezbrała.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum