baseny z łączonymi przysznicami to jest ogólna wiocha!! basen powinien pokazywać zdolności pływackie nie ciało:]
inna sprawa kąpiel w egzotycznym morzu lub w nocy w jeziorze na waleta tak zwanego bo zazwyczaj jest przy tym niezła jazda....
Nie nie nie i jeszcze raz nie.
Na basenie no który chodzę kabiny sa na szczęście oddzielne i nie spotkałam sie z innymi przebieralniami czy prysznicami.
Myślę, że niechęć do rozbierania sie przy obcych ludziach[znajomych też;)] nie tyle wynika ze wstydu, co po prostu hmmm... niechęci do odsłaniania własnego ciała przed kims. Nie mam ochoty pokazywac sie nago i tyle.
_________________ Ważniejsze jest umieć żyć niż umieć mówić.
Jak byłam na pielgrzymce i chciałam wykąpać sie w ciepłej wodzie to były takie okropne prysznice... 4 koło siebie bez zadnej przegródki... i jakoś kąpałam sie z qmelkami i przeżyłam....
ja źle bym się czuła pokazując swoją nagośc tym bardziej że jestem troche zakompleksiona. a nie które osoby lubią dawać uszczpliwe uwagi na tematy firgur innych lasek.. mi sie wydaje ze raczej wiekszosc wstydziałby si epokazywac swojej nagosci w całej okazłosci przed obcymi bbabiszonami
yyy nie wiem, bo u mnie jest taki basen ze sa osobne przebieralnie, nie wiem jak moze byc wspolna a przeciez kazdy jest w kostiumie. tak samo jesli chodzi o branie prysznica po basenie, ja sie oplukuje w kostiumie i kazdy tak robi.
Ogólnie się może i kryją...ja, jak ze szkoły mieliśmy zajęcia na basenie(bleee), naoglądałam się jednak przypadków odwrotnych. Mimo, że było gdzie się indywidualnie przebrać, starsze panie stwierdziły chyba, ze młodzież się każdemu obnaża, bo rozszalały się, i przebierały w ogólnej sztani dla wszystkich. W każdej chwili mógł ktoś tam wejśc. I zostać narazonym na ten sam paralizujący widok starych, zwiśniętych ciał, co my. Ten widok nawiedzał mnie w koszmarach.Obrzydliwe.
hmm a bo ja wiem, ja osobiscie nie lubiue sie obnazac przed wieksza iloscia ludzi, ale wiadomo ze na basenie sie to zdarza, jakos sie trzeba przebrac wiec mi to nie przeszkadza
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum