nie uważam go za hip-hopowca. w jego muzyce jest dużo popu. hip-hopowcem to jest ostry na przykład, albo ludzie z wwo ;]
co nie zmienia faktu, że go lubię. i mam jego płytę. i uwielbiam jego dwie piosenki - Wybacz i Pamiętam o Tobie Weroniko
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
nie uważam go za hip-hopowca. w jego muzyce jest dużo popu. hip-hopowcem to jest ostry na przykład, albo ludzie z wwo ;]
co nie zmienia faktu, że go lubię. i mam jego płytę. i uwielbiam jego dwie piosenki - Wybacz i Pamiętam o Tobie Weroniko
No właśnie, najpierw należy zakumać, że DKA to hip-hopolo. Coś a'la Verba czy Mezo... "Tfu... Niech cię przeklnę!" - jak to Włodi z Molesty śpiewa. Choć i ja płakałem gdy mnie moja "ukochana" porzuciła przy kawałkach ww.
Choć i ja płakałem gdy mnie moja "ukochana" porzuciła przy kawałkach ww.
gdyby cie porzuciła przy kawałku Molesty nie płakałbyś?
Nie zasotowałem interpunkcji i wypaczyło to sens mojej wypowiedzi. Chodziło mi o to, że gdy mnie porzuciła, słuchałem tych kawałków i płakałem. Gdy natomiast słuchałem Molesty, nastawiłem się na walkę z życiem i losem - poczułem stan pełnej gotowości do akcji.
P.S. Człowiek chce patałacha rozdrażnić, a ten udaje, że jest mądry, co za czasy...
Z patałachem, to raczej do kogoś ze swojej rodziny koleżko. I nie chce mi się chwalić, gdzie zamieszczano moje felietony oraz faktem, że sam tworzyłem od podstaw gazetę lokalną, a także... etc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum