Wysłany: 03-11-2006, 14:06 Problem ze mna czy z nimi ... ??
No wiec to jest tak ..... nigdy nie mialam szczescia do facetow. Dwa lata temu poznalam fajnego kolesia na wakacjach, spedzilismy ze soba dwa tygodnie:-D Po powrocie do domu co dzien rozmawialismy na gg i to przez jakies 3 miesiace, gdy sie spotkalismy on mnie pocalowal:) Ale byl problem w domu zablokowali mi neta nie mialam internetu przez 3 miesiace ja nie mialam kompletnie z nim kontaktu ... Po jakims czasie spowrotem rodzice podlaczyli mi neta wiec znow zaczelismy ze soba rozmawiac ... po 2 miesiacach poprosil mnie o chodzenie, nie wiedzialam czy tego chce czy mi na nim zalezy bo rozmawialo nam sie bardzo dobrze bylismy najlepszymi przyjaciolmi, ale on powiedzial ze nawet jesli nam nie wyjdzie nasza przyjazn pozostanie, wiec sprobowalam zgodzilam sie Bylismy ze soba 5 miesiecy, ale zaczelo sie cos psuc..:( Powiedzial, ze nie daje mu tego czego on potrzebuje, ze nie spelniam jego wymagan jako faceta. Chodzilo mu poprostu o to, ze nie chce sie z nim przespac:( Zalezalo mi na nim naprawde, ale chyba nie na tyle by to zrobic Nie chcialam z nim zerwac wiec poprostu zaczol mnie olewac, wogule nie pisal jak dzwonilam po 10 min mowil ze musi konczyc(kiedys nasze rozmowy trwaly conajmniej 30 min) Treaz nie rozmawiamy ze soba wogule .... Zaluje, ze tego nie zrobilam, ale nie ze wzgledu na niego tylko nasza przyjazn, nie mam osoby z ktora mogla bym tak porozmawiac jak z nim.....
Chciala bym do niego napisac, powiedziec ze chce by bylo tak jak kiedys bysmy byli takimi samymi przyjaciolmi jak kiedys, ale boje sie ze on tego nie zechce, ze juz wogule nie chce miec ze mna nic w spolnego .... Co mam zrobic, doradzcie, prosze ...:(
Tak jest starszy o rok i tak jestem dziewica.......chlopaka, ale to nie znaczy ze nie moge oczekiwac od niego szczerosci i pomocy. Tak był ... rowniez w tamte wakacje poznalam drugiego kolesia, bylam z nim przez wakacje i zerwal na poczatku roku szkolnego a raczej napisal sms<raczej zostanmy przyjaciolmi> kilka dni temu napisal mi sms, ze chcialby sprobowac spotkalismy sie a on zaczol mnie odrazu obejmowac i chcial pocalowac, ja tego nie chcialam i powiedzialam zebysmy narazie jednak zostali przyjaciolmi i zobaczymy co sie bedzie dzialo, mielismy sie spotkac dwa dni pozniej od 2 tygodni nie daje znaku zycia, nie odp na sms,nie odpuszcza nawet na sygnalki:(
Tak samo byc Ci radzil. Wydaje mi sie ze gdy facet ma dziewczyne to oczekuje od niej wspolzycia sexualnego. Nie chce sie masturbowac kiedy sie spotyka z atrakcyjna dziewczyna i to wcale nie ma nic wspolnego z tym czy cie kocha czy nie. Jednak jesli naprawde kocha powinien uszanowac to ze nie jestes jeszcze gotowa na sex i poczekac na wlasciwa chwile nawet gdyby to mialo by nastapic za 10 lat.
Z tym drugim to wogole porazka...
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Ostatnio zmieniony przez I3ziko 03-11-2006, 19:06, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 03-11-2006, 19:06
Każdy człowiek ma swoje życie i kazdy postępuje jak chce. Ja osobiście nie byłabym z facetem dla sexu... a tego raczej chciał ten kolo od Ciebie
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
siła.siłacz.silna.silność.siłownia.
zrozum.
Znak zodiaku:
Gość
Wysłany: 04-11-2006, 10:41
Nie przesadzajmy nie mowie tu akurat o 10 latach, ale gdy jestes z facetem i on Ci caly czas wypomina, ze tego nie chcesz, ze on iedlugo to sie wogule nie do czeka tego kiedy ja bede gotowa, to wybaczcie ale on raczej mnie od tego zniecheca a chyba powinno byc odwrotnie ....
daj spobie spokoj, jesli zalezaloby mu na przyjazni z Toba, to bez wzgledu na to czy bys sie z nimn przespala czy nie to przyjacielem by zostal, ale widac ze ta cala przyjan to byl pic na wode, chcial Cie zaciagnac do lozka a jak mu sie nie udalo to Cie olal, szkoda TWojego czasu na niego
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum