Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: kreska
27-05-2007, 10:00
Honor sprawa życi lub śmierci!!
Autor Wiadomość
**MJ** 
Moderator

Wysłany: 30-09-2006, 22:57   

Charming napisał/a:
Nie radzę, bo szturm jest jednorazowy, a co zrobicie jak pojedynczo zaczniecie spotykać bydlaków
a jak ich spotkają we czwórkę to zrobi jakąś różnicę ?? :P
Don Vendetta napisał/a:
Cześć mam z kumplami problem przed wczoraj 20 osób napadło na nas chcemy zrobić szturm na nich. czy dobrze kombinujemy???
bardzo dobrze kombinujecie "napadnijcie " na nich w 4 osoby to im pokażecie, myślę że jak was tylko zobaczą stwierdzą że są bez szans i uciekną :] honor honorem ale powrót erką do domu to nie za fajna sprawa, tym bardziej że oni pewnie nie będą się chwalić owym słynnym napadem bo naj*banie 14-15stolatków to żaden powód do sławy więc nikt się nie dowie

Szum*O*Wina 
*
Szum*o*vódkę

Wysłany: 05-10-2006, 11:51   

Noo.. najpierw idźcie do kościoła, dajcie kieszonkowe na mszę, potem podpiszcie zgodę na przeszczep narządów, i zgotujcie gnojom porządną wendete. :D

dorcia 
*

Imię: Dorcia
Wysłany: 09-10-2006, 17:49   

Popieram, ale jeszcze załatwcie sobie dobre miejsce na cmentarzu

Bango

Wysłany: 09-10-2006, 22:47   

Skoxać sie i wyzywac na pojedynki 1 na 1.
Najpierw najsłabszych z tych 20stu. Stado jest silne tylko w grupie.

muppet 
**

Wysłany: 10-10-2006, 19:54   

Don Vendetta napisał/a:
Cześć mam z kumplami problem przed wczoraj 20 osób napadło na nas chcemy zrobić szturm na nich. czy dobrze kombinujemy???
Co wyście zamiast nas zrobili jak was jest tylko 4 Kontra bydlaki z liceum??

Buhahahaha... haha... śmieszne... sory ale nie mogę się powstrzymać... hahaha... "szturm" chcą zrobić HAHA...

Ile ty masz lat...?
Taa było ich 20... na pewno. Pewnie było ich dwóch, najwyżej.
Jak dla mnie to ty chyba do podstawówki chodzisz... licealiści was w krzaki dla zabawy wepchneli, a wy planujecie straszliwą vendete...
No ale nie będę taki hamski. Jeśli teoretycznie zakładając jesteś z gimnazjum, a ich jest sporo (bo w to że jast ich 20 to na pewno nie uwierze) to nie róbcie żadnego szturmu bo wam wpier*olom i będziecie pośmiewiskiem całej szkoły. Powiedz jednemu z nich, takiem co sobie najwięcej zaczyna, żeby się z tobą bił 1 na 1. Jeśli jesteś prawdziwym mężczyzną to mu wpier*olisz, a jeśli jesteś ciotą i łamagą to dostaniesz wpier*ol i się ośmieszysz. Trzeba zaryzykować. Z resztą nawet jak Cie pobije to może się nie będę z Ciebie śmiać, bo przynajmniej się odważyłeś to zrobić.

Znak zodiaku: waga

GrailleX 

Wysłany: 27-10-2006, 20:50   

nie ma sensu zniżać się do tego poziomu co tamci... daj sobie spokuj...

Znak zodiaku: koziorozec

PRIMAX 
*

Wysłany: 02-11-2006, 23:04   

Nie czytałęm całego tematu ale zastanawiam się co rozumiesz pod pojęciem honor? Dla mnie honor to pewne ważne zasady. Dosłownie i w przenosni nie kopać leżacego, nie strzelać w plecydotrzymywać danego słowa.

Doadm że próba zemsty w tym wypdku nie jest aktem odwagi tylko aktem głupoty i oznajmia zakomplksienie na punkcie ego.

[ Dodano: 02 Lis 2006 11:08 pm ]
muppet napisał/a:
Don Vendetta napisał/a:
Co wyście zamiast nas zrobili jak was jest tylko 4 Kontra bydlaki z liceum??

Buhahahaha... haha... śmieszne... sory ale nie mogę się powstrzymać... hahaha... "szturm" chcą zrobić HAHA...

Ile ty masz lat...?
Taa było ich 20... na pewno. Pewnie było ich dwóch, najwyżej.
Jak dla mnie to ty chyba do podstawówki chodzisz... licealiści was w krzaki dla zabawy wepchneli, a wy planujecie straszliwą vendete...
No ale nie będę taki hamski. Jeśli teoretycznie zakładając jesteś z gimnazjum, a ich jest sporo (bo w to że jast ich 20 to na pewno nie uwierze) to nie róbcie żadnego szturmu bo wam wpier*olom i będziecie pośmiewiskiem całej szkoły. Powiedz jednemu z nich, takiem co sobie najwięcej zaczyna, żeby się z tobą bił 1 na 1. Jeśli jesteś prawdziwym mężczyzną to mu wpier*olisz, a jeśli jesteś ciotą i łamagą to dostaniesz wpier*ol i się ośmieszysz. Trzeba zaryzykować. Z resztą nawet jak Cie pobije to może się nie będę z Ciebie śmiać, bo przynajmniej się odważyłeś to zrobić.

A więc sugerujesz też że np. ktos taki jak ja, średnio sprawny, nie umiejacy się bić albe mądry, honorowy, patriota jest ciotą?
Ostatnio zmieniony przez PRIMAX 02-11-2006, 23:10, w całości zmieniany 1 raz  

Alearan 
Przyjaciel
Keep Talking

Imię: Mala Cavilla
Wysłany: 03-11-2006, 08:00   

Tak, tak, tak. Pozabijajcie się. Będzie może jescze jedna minuta ciszy w szkołach.

Znak zodiaku: ryby

rzepa 
**

Imię: Daniel
Wysłany: 03-11-2006, 13:58   

Głupota a nie honor

muppet 
**

Wysłany: 03-11-2006, 14:25   

PRIMAX napisał/a:
A więc sugerujesz też że np. ktos taki jak ja, średnio sprawny, nie umiejacy się bić albe mądry, honorowy, patriota jest ciotą?

No niech Ci będzie, że z "ciotą" przesadziłem. ;)
Zastąpie to określeniem "mniej sprawny".

Radziłem mu żeby spróbował się bić z tym który go zaczepia, bo lepsze to niż robić, jak on to napisał "szturm"...

Zresztą bardziej chodziło mi o to, że ciotą by był gdyby np. napad na jednego kolesia z dziesięcioma swoimi kolegami, zamiast się bić uczciwie. Jeśli ktoś jest takim kozakiem jak ma koło siebie 10 kolegów, a sam na sam wymięka to mogę go właśnie nazwać ciotą.

Znak zodiaku: waga

Dzika 
**
...a jednak...:P

Imię: Adzina
Wysłany: 04-11-2006, 09:29   

Cytat:
Tak, tak, tak. Pozabijajcie się. Będzie może jescze jedna minuta ciszy w szkołach.

Cytat:
Głupota a nie honor

I wszystko w temacie:D

Znak zodiaku: rak

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi