Co do seksu analnego to po prostu polecam stosowanie prezerwatywy, gdyz rowniez w ten sposob przenosza sie wszelkiego typu choroby weneryczne!
Wlasnie z tego powodu aids tak szybko sie rozprzesztrzenial wsrod gejow, gdyz Ci gumki nie stosowali.
Wysłany: 27-04-2006, 10:16
djakon napisał/a:
mona_sax, ciastek, ale zeby zajśc w ciąze to sperma trzeba wprowadzić do pochwy:)D:DD: a nawet jak spłynie:)D:D:D to i tak nic się nie stanie, bo dopóki ktoś jej tam nie wstrzyknie to ona sama nie wniknie do pochwy:)D:D:D
nom ...
sprobuj
wystarczy ze sie dostanie do przedsionka i możesz mieć lipe
Imię: Mała zŁośnica :]
Wysłany: 02-11-2006, 18:59
agentm, hmmm.. dokładnie...podczas sexu analnego też możemy zarazić się różnymi blllleeeee chorobami... ale ja uważam ,że jeśli jest się z partnerem długo to GłUpotą jest używać gumki... a poza tym jesli kocha się faceta to w ogóle NIE MOŻNA pozwolić by kochał się ON z nami W GUMCE... bo to dla niego jak całowanie się przez szybę... a seks oralny ?? cicha, tak oczywiście bez gumki )
_________________ Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem ...Są tak wielkie uczucia, że małe serce ludzkie nie może ich zmieścić i cierpi nad tym...;-)
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 02-11-2006, 19:18
axel_low napisał/a:
do oralu nie a anal nigdy nie probowalem
tak jak ja, i tego drugiego raczej nie sprobuje.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 04-11-2006, 16:58
zauważyłam bardzo niegatywne nastawienie do seksu analnego-ja mam wrażliwy odbyt, więc nie mogę się powtrzymać-na dźięk słowa analny przechodzą mnie ciarki:)nie, do żadnego z nich nie stosuję antykoncepcji, ale pytanie, w jakim celu stosować gumki w oralu:P
oral zawsze bez gumki choc gdzies widzialem reklame prezerwatywy o roznych smakach (truskawka malina) i ze idealne do sex oralnego.... a co do anala to nie robilem tego...a i mam pytanie do dziewczyn( ewentualnie chlopcow którzy próbowali ) czy kochajac sie w tyleczek miałyście orgazm i zauważyłyście jakies różnice ????
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 08-12-2006, 18:15
parker, jest temat "Seks Analny", w którym możesz się spotkać z opiniami na temat tej formy-wygląda to mneij więcej tak
ja na tak kontra reszta:)
Ale tak na serio, punkt G mężczyzny znajduje się w okolicach prostaty, do której najłatwiej dojść właśnie od strony pupy.
Seks analny u kobiet to inna bajka, ale jeżeli ktoś ma wrażliwy odbyt, to można dojść do orgazmu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum