Wysłany: 03-10-2006, 15:21
dziewczyny ale nie bierzcie tego tak do siebie!
Skąd takie zdenerwowanie?!
Jasne, że normalni ludzie nigdy nie potraktują takich odpicowanych małolat na serio. Więc po co ten krzyk. Walić je.
Wysłany: 07-10-2006, 17:42 też mam problem z rówieśnikami
Też mam z tym problem. znaczy z rówieśnikami. Czuję się dziwnie, nie mogę złapać z nimi kontaktu, wydaje mi się, że pochodzimy z dwóch różnych światów, a mamy przeciez po 15 lat. ciągle myślę, że to ze mną coś nie tak. żałosna jestem -to pewnie to i zachowuję się jak dziecko
Wysłany: 07-10-2006, 20:02
taka.jedna.Olka napisał/a:
Też mam z tym problem. znaczy z rówieśnikami. Czuję się dziwnie, nie mogę złapać z nimi kontaktu, wydaje mi się, że pochodzimy z dwóch różnych światów, a mamy przeciez po 15 lat. ciągle myślę, że to ze mną coś nie tak. żałosna jestem -to pewnie to i zachowuję się jak dziecko
ja chyba nei nadazam..
_________________ A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto,
Z łez ocieraj cudze oczy,
Chociaż twoich nie otarto.
Coz takie zycie, jedni sa madrzejsi, drudzy nie.. Takie dziewczyny, ktore mysla tylko o chlopakach a nie o nauce, predzej czy pozniej wyladuja na dnie. Bez wyksztalcenia, moze z chlopakiem ale zapewne jakis idiota, pijak itd Wiekszosc dziewczyn tak zaczyna, a pozniej zle konczy... Ja sie nie maluje, no moze czasem ale tylko jezlei np jest jaksa dyska lub cos wartne mojej uwagi ;PP
_________________ " ...TyLkO jA i MoJa PrZeStRzEń ... "
A ja chyba do 18-stki będe sie zachowywac jak dziecko... Nie potrafie być poważna ani nic... Ale mam w szkole kilka takich panienek które mysla ze są ponad to... On są piekne nie koniecznie madre i musza być zauważone... ja tylko czekam aż jedna z nich wyjdzie ze szkoły... wtedy będzie miała nie fajnie bo sobie przeskrobała nie tylko u mnie:D:D:D... Ale najgorsze jest to ze te dziewczyny nie zdają sobie sprawy z tego że robią z siebie idiotki... Ktoś powinien je uświadomyś no ale pech... takie jest życie i puści ludzie też mają do niego prawo:D:D:D
Zgadzam się z Tobą w 100% Kingo. Szkoda że jest coraz mniej młodych ludzi, którzy myślą tak jak Ty. Mnie też denerwuje gdy idę na dyskotekę (a mam już skończone 19 lat) i widzę wymalowane jak klauny panoszące się smarkule z piwami i papierosami w rękach. Dlaczego oni wszyscy na siłę chcą być już tacy dorośli? Potem kończy się to tak, jak w gdańskim Gimnazjum...Ja rozumiem dojrzewanie, hormony i te sprawy.Nie mówię, że w wieku 14,15 lat trzeba jeszcze siedzieć w piaskownicy z lalkami, ale bez przesady...Jeszcze zdążycie się wyszaleć!
_________________ Najpiekniejsze chwile w życiu często przychodzą niezapowiedziane...
Ostatnio zmieniony przez Angel;) 29-10-2006, 15:34, w całości zmieniany 1 raz
Kolezanko ja mam prawie 18 lat a zachowanie nieczasem 7-8 latek:PNawet ogladam kreskowki:DA malowanych lasekczek to fuuu..:DNie kazda malowana "laseczka" jest egoistyczna i pusta:D
najbardziej z tego (no dobra, moze nie NAJBARDZIEJ, ale jednak) denerwuje mnie to, ze takie osoby pokazuja sie w mediach, robia wielkie halo... i udaje im sie.
Przyklad: Paris Hilton... Ale i w Polsce nie trzeba tak daleko szukac...
Wysłany: 30-10-2006, 12:41
margoq napisał/a:
denerwuje mnie to, ze takie osoby pokazuja sie w mediach, robia wielkie halo... i udaje im sie.
co im sie udaje? zyskują chwilową sławę, błyszczą przez jeden sezon i tyle. czemu cie to tak denerwuje, przeciez głupi ludzie tez muszą miećcoś z życia
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Zle mnie zrozumialas. chodzi mi o to, ze propaguja taki styl zycia, pokazuja, ze im z tym bardzo dobrze itd, i ze to nie jest takie zle... I inni ich nasladuja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum