Osatnio mlodszy o rok chlopak powiedzial ze mu sie podobam nie wiem co zrobic jak mnie poprosi o chodzienie. jest fajny i ladny.jak mozecie to poradzcie. a moze wy tez tak macie? piszcie!:)
Imię: po prostu lika
Wysłany: 29-10-2006, 14:07
to nie jest przecież katastrofa. Gdzie jest napisane, że to dziewczyna musi być starsza. Jeśli Ci się podoba to nie widzę problemu. A rok różnicy to jest na serio bardzo mało.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Wysłany: 29-10-2006, 14:07
"poprosi o chodzenie". Jesteś w podstawówce?
Niedługo ludzie będą się żenić w gimnazjum.
Znam tylko jednego faceta, rok młodszego, który jest na tyle dojrzały emocjonalnie że mogłabym z nim być. Niestety jest zainteresowany innym facetem.
.:mateuszek:. napisał/a:
P.S. jeśli kochasz to nie patrz na wiek
Różnica w przypadku gdy np dziewczyna ma 18 a chłopak 15-16 lat jest ogromna. Ja patrzę na wiek. I jestem zainteresowana na ogół starszymi od siebie facetami.
Różnica w przypadku gdy np dziewczyna ma 18 a chłopak 15-16 lat jest ogromna.
nie można tego tak uogólnić, znajdziesz dwudziestolatka , który zachowuje sie jak przedszkolak i znajdziesz szesnastolatka, który jest na tyle dojrzały aby mieć starszą dziewczyne. Dojrzałość jest oczywiście nieodłącznie związana z wiekiem ale , że tak powiem "poziom dojrzałości" nie zawsze musi być sztywno dopasowany do tego ile ktoś ma lat .
_________________ 1.zanim o coś zapytasz wiedz że istnieją google
2. nie()śmieszny choć sie stara
Wysłany: 29-10-2006, 15:40
Racja. Dojrzałość emocjonalna zalezy od wielu czynników.
Ale gdy facet ma 30, a kobieta 32-33 lata- w ogole nie widac różnicy. Ani w wyglądzie, ani tej intelektualnej. Wyrównuje się ona.
Heh ja nie wiem co na ten temat powiedzieć, bo ja nigdy nie miałam młodszego chłopaka, tylko zawsze starszych
Nio ale jak ktoś się kocha to wiek nie gra większej roli, chociaż jak ta różnica wiekowa jest wielka, np. ona ma 17 a on 13 to to głupio wygląda moim zdaniem, no ale róbta co chceta Ale tam rok czy dwa lata młodszy to żadna różnica (moim zdaniem) a tak w ogóle to pozdro for all:*:*:*:*:*
Wiek nie ma znaczenia. Jak kochasz to wiek się nie liczy!
Miłam chłopaka rok młodszego (z tym, że rocznikowo ja mam 16, on 15) i był naprawde dojrzały jak na swój wiek. Skończyło się to z mojej głupoty i teraz żałuje.
Nie zwracaj uwagi na wiek, bo możesz stracić coś pieknego...
Imię: Agnieszka
Wysłany: 29-10-2006, 19:08
Jeden rok to mała różnica wieku wiec nie widze problemu. Moja koleżanka była z kolesiem młodszym o 2 lata więc to już się zaczynał z leksza problem, ale długo ze soba nie byli.
Wysłany: 29-10-2006, 19:35
Hmmm ja Ci powiem że mam przyjaciela który jest o 2 lata młodszy ode mnie. I mimo wieku dogadujemy sie świetnie. Nic więcej niż przyjaźń nas nie łaczy i nigdy łaczyć nie będzie, ale jako przyjaciel jest super.
Wiesz moim zdaniem to dużo zalezy od indywidualnej osoby. Kazdy inaczej się rozwija i inaczej dojrzewa. Niektórzy mimo młodszego wieku są dojrzali a niektórzy to dzieciaki. Niestety.
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum