Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: alter ego
27-10-2006, 22:25
czy przesadzam...??
Autor Wiadomość
..::Barbie::.. 

Wysłany: 27-10-2006, 18:33   czy przesadzam...??

Jestem z chłopakiem rok i 7 mies.. Od ok. miesiąca zaczęłam odczuwać,że nie kocha mnie już tak jak kiedyś...mam wrażenie , że nie chce mnie przytulać , całować...Ostatnio często sie kłociliśmy:( gdy pytałam co z nim , odpowiadał, ze to przez te klotnie, ktore go oddalaja... niedawno powiedzial mi ze chce czasem spedzac czas sam , ze znajomymi , lub rodzina. Kiedys tez spedzal z wszystkimi czas, ale ze mna nie chcial sie rozstawac...teraz tak bardzo mi go brakuje:( zrobilam sie strasznie nieufna, zaczynam coraz bardziej tesknic....staram sie robic dla niego duzo milych rzeczy myslac , ze zyskam tym wiecej milosci. Kiedys mowil do mnie czule , byl po prostu kochany, czul sie obdarzona ogromna miloscia... teraz potrafie usiasc sie i plakac , rozmyslajac o wszystkim... Nachodza mnie tez mysli typu: ..."moze to przyzwyczajenie..." Doradzcie mi prosze. Pozdrawiam
  Znak zodiaku: ryby

Erill 
Przyjaciel
Zapracowana kobietka

Imię: Gabi
Wysłany: 27-10-2006, 18:42   

Ale to zawsze jest tak, że związek wchodzi na jakieś inne etapy. Kończą się tak częste jak na początku wiadopmosci, słowa, czułości..
Jakkolwiek.. jeśli czujesz się zaniedbana powiedz mu o tym.. jeśli wiesz,że przycyzną twoich wybuchów jest to, że On sie oddala to uświadom go w tym.
Chyba najlepiej jest siąść i szczerze powiedzieć o swoich oczekiwaniach, uczuciach..
Przyzwyczajenie.. Pewnie w jakiś stopniu tak.. ale to nie wyklucza miłośc.. chyba, że miłości już nie ma..

http://erill.blog.interia.pl/

Znak zodiaku: baran

Charming 
Administrator

Imię: Kasia
Wysłany: 27-10-2006, 18:43   

Daj mu troszkę luzu, nie narzucaj się zbytnio, jak powie że chce być jutro sam, czy z rodziną powiedz mu, ok rozumiię. Może jesteście zbyt często ze sobą i to doprowadza do kłótni.

http://www.mportalik.com
  Znak zodiaku: waga

Wysłany: 27-10-2006, 18:48   

Rozmawialam.... powiedzial, ze to nie prawda i kocha mnie nadal tak samo...ale ja czuje...duzo czasem spedzalismy... kiedy mowilam ,ze klocimy sie przez to , wtedy byl zly , ze tak mowie:( moze przestalam mu sie podobac...(kiedys wiedzialam i czulam , ze nie spojrzy nawet na inna;/) teraz mam podejrzenia i w ogole.... nie wiem co jest tego przyczyna...

karola 
*

Imię: karola
Wysłany: 27-10-2006, 19:03   

myślę że powinnaś się trochę uspokoić. Jeżeli chcesz się zbliżyć to może spróbuj go "uwieść" na nowo :> to może ożywić związek i będzie swego rodzaju drugim początkiem :)
nie naciskaj zbytnio :) rozmowa OK, ale za częsta tylko go odstraszy, jeśli an razie mówi, że wszystko jest OK, to nie mów mu cały czas, że wg Ciebie jest inaczej. Powiedziałaś mu raz i na razie wystarczy.
więcej wiary w siebie :) nie możesz od razu myśleć, że już mu się nie podobasz i nie ufać mu. Czasami bywają kryzysy, a jak przez to przejdziecie to będzie tylko lepiej :)
Powodzenia :)

http://karola1617.deviantart.com/ nareszcie moje DA :D

Znak zodiaku: koziorozec

juna 
++
dziewczyna Alicji

Imię: Wszemiła
Wysłany: 27-10-2006, 19:20   

Im bardziej sie bedziesz mu teraz narzucac tym bardziej on bedzie cie miał dość. Na siłę nikogo przy sobie nie zatrzymasz,a jak dasz mu okazje zatęsknic to może zrozumie.
  Znak zodiaku: skorpion

vievia 
Przyjaciel
jedyna.

Wysłany: 27-10-2006, 19:54   

Myślę, że juna ma rację daj mu zatęsknić a zobaczy kogo może stracić

siła.siłacz.silna.silność.siłownia.
zrozum.

Znak zodiaku: baran

tamarka 
Przyjaciel

Wysłany: 27-10-2006, 21:18   

vievia napisał/a:
Myślę, że juna ma rację daj mu zatęsknić a zobaczy kogo może stracić

też tak kiedyś zrobiłam i poskutkowało.
po prostu panowie czują się zbyt pewnie jak poczują wiaterek w skrzydełkach. dlatego trzeba im je trochę podcinac.

kocham:*

Znak zodiaku: strzelec

Wooof 
świadomość...

Imię: Wooof
Wysłany: 27-10-2006, 21:27   

musisz zrozumiec tez jego, moze dajcie sobie troche luzu. nie patrz na to od razu ze on cie juz nie kocha, bo tak wcale nie musi byc.
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.

Angel;) 
*
NiechMnieKtośPsytuli

Wysłany: 27-10-2006, 22:19   

Opisałaś typową różnicę w przeżywaniu miłości między kobietą a mężczyzną. Z reguły jest tak, że dziewczyna z czasem kocha coraz mocniej i coraz więcej miłości potrzebuje. Natomiast chłopaczek na początku znajomości sądzi, że kocha ponad wszystko (a często tylko jest zauroczony), przechodzi mu ochota na czułości, bo przecież po co ma już się starać, prawda? Niestety to nie brazylijska telenowela, tylko realia życia...:( Oczywiście są odstępstwa od tej zasady, ale wyjatek potwierdza regułę...

Wysłany: 27-10-2006, 22:44   

Angel uwazam, ze masz racje:( po co ma sie starac skoro juz mnie zdobyl;( moze najlepszym wyjsciem bedzie rozstanie...??? nie bede sie prosila o uczucia!!!:( nie jestem zabawka...znajde moze kogos kto zapewni mi to czego pragne:(

tamarka 
Przyjaciel

Wysłany: 27-10-2006, 22:51   

..::Barbie::.. napisał/a:
Angel uwazam, ze masz racje:( po co ma sie starac skoro juz mnie zdobyl;( moze najlepszym wyjsciem bedzie rozstanie...??? nie bede sie prosila o uczucia!!!:( nie jestem zabawka...znajde moze kogos kto zapewni mi to czego pragne:(

myślałam podobnie jak Ty. czułam się zaniedbywana. ale przemyślałam to i postanowiłam, że nie zrezygnuję tak łatwo.
tym bardziej, że porozmawiałam z dwoma chłopakami i oni mi powiedzili wprost, że facetom się wydaje, że jak zdobędą to już ok. po kłopocie.
to nie tylko Twój chłopak taki jest. jest ich wielu. rozwiąż ten problem razem z nim. i nie zostawiaj go od razu jeśli go kochasz.

Wysłany: 27-10-2006, 23:29   

"to nie tylko Twój chłopak taki jest. jest ich wielu" w tym caly problem , ze jest jednym z tych wielu typowych facetow od ok. 1-2miesiecy! Kiedys byl inny niz wszyscy, dobry troskliwy... sama nie wiem...moze miedzy nami nie ma tej milosci i tylko sie oszukujemy , bo zmusza nas do tego przyzwyczajenie....mam tysiac mysli na minute;/ moze powinnismy sie rozsatc , pobyc troche w samotnosci , przemyslec...

tamarka 
Przyjaciel

Wysłany: 27-10-2006, 23:33   

z przykrością stwierdzam WIEM CO CZUJESZ.
i chciałabym powiedzieć DACIE RADE.
ale ja sama nie wiem czy my damy rade.
he.
nie podejmuj decyzji pochopnie. zastanów się 1000 razy więcej, żebyś tylko nie żałowała.

Angel;) 
*
NiechMnieKtośPsytuli

Wysłany: 29-10-2006, 14:16   

Oczywiście nie zrywaj z nim tak nagle. Najpierw porozmawiajcie, powiedz, że potrzebujesz czułości, zapytaj co się z nim dzieje. Nie chcę Cię straszyć, ale mój były chłopak niedługo potem jak zaczął się tak dziwnie zachowywać, zdradził mnie...:( Jednak tak nie musi być w Twoim przypadku. Próbuj ratować swój związek. Chyba że nie czujesz już takiej potrzeby. Ale to już Twoja decyzja.Życzę powodzenia!

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu