faceci w przeciwieństwie do kobiet to proste konstrukcje
i daltego mam wiecej kolegow niz kolezanek-nas poprostu latwiej zrozumiec,latwiej poznac o co chodzi kolesiowi-nie znaczy to ze jestem gejem
dkf napisał/a:
cro cop napisał/a:
hehehe ciekawa propozycja,a dlaczego tak uważasz=masz podobne poglądy czy dokładnie przeciwne??
To nie była propozycja tylko stwierdzenie faktu. Mam bardzo podobne poglądy w szczególności w tym temacie (a jest naprawde mało dziewczyn które nie lubią czułych słówek i wyznań miłości
lubie ludzi ktorzy mysla poodobnie do mnie-zwlaszcz w tego wypu tematach. Z naszymi pogladami zazwyczaj jestesmy w znacznej mniejszosci i to tez jest dobre, bo takie "niestereotypowe" podejscie do milosci,okazywania uczuc i innych takich bzdur jest potrzebne, bo gdybym mial byc z tymi pogladami sam, to by mi bylo z lekka ciezko;)
Takze ciesze sie dkf ze przynajmniej w tej kwestii jestesmy "pokrewne dusze"
ooo. ja bym nie powiedziała. nie dlatego, że jestem sama dziewczyną i teraz bronię ich jakoś czy coś, ale właśnie dlatego, że faceci tak rzadko okazują swoje uczucia, to bardzo ciężko jest ich w 100% zrozumieć i dowiedzieć się o co chodzi.
większość kobiet woli wykrzyczeć się, wypłakać, zrobić awanturę i wszystko jasne na czym sprawa stoi, a faceci wolą milczeć.
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
wg mnie faceci z reguły są mniej wylewni od kobiet. Poza tym z biologicznego pkt. widzenia oni później dojrzewają, a czasami wcale, są takimi dużymi chłopcami Z natury mężczyzna to taki zdobywca, który swoje uczucia wyraża poprzez czyny, a nie ciągłe wyznania. A tak w ogóle nie sądzicie, że słowo kocham mówione 150 razy traci swój urok, magię ?
_________________ Do wszystkich kobiet mów tak, jakbyś je kochał, a do wszystkich mężczyzn tak, jakby cię nudzili.
cro cop napisał/a:
latwiej poznac o co chodzi kolesiowi
ooo. ja bym nie powiedziała. nie dlatego, że jestem sama dziewczyną i teraz bronię ich jakoś czy coś, ale właśnie dlatego, że faceci tak rzadko okazują swoje uczucia, to bardzo ciężko jest ich w 100% zrozumieć i dowiedzieć się o co chodzi.
większość kobiet woli wykrzyczeć się, wypłakać, zrobić awanturę i wszystko jasne na czym sprawa stoi, a faceci wolą milczeć
jak to mawial moj swietej pamieci dziadek- z babami sie nie dogadasz-swieta prawda,czy krzyczy, czy placze,czy milczy to i tak nie wiadomo o co jej chodzi,a facet chocby nie wiem jak zamkniety i ja kcichy, to wystarczy spojrzec na jego twarz, prosto w oczy i wiadomo o co mu chodzi- czy juz wydal na ciebie wyrok czy cie szanuje itp itd
jak to mawial moj swietej pamieci dziadek- z babami sie nie dogadasz-swieta prawda,czy krzyczy, czy placze,czy milczy to i tak nie wiadomo o co jej chodzi,a facet chocby nie wiem jak zamkniety i ja kcichy, to wystarczy spojrzec na jego twarz, prosto w oczy i wiadomo o co mu chodzi- czy juz wydal na ciebie wyrok czy cie szanuje itp itd
przepraszam, ale pozwolę sobie nie zgodzić się z Twoim Dziadkiem
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
misiek88 napisał/a:
faceci wolą szybko dać komuś w pysk
i zachowują się wtedy jak idioci?
niekoniecznie-rozwiazujemy w ten sposob sprawe od reki. to ze kobiety zeby rozwiazac taka sprawe,ktora facet rozwiazalby piescia, musza sie naknuć, nameczyc a i tak nic z tego nie wychodzi to juz naprawde wasz problem i przy okazji wasz blad.
tamarka napisał/a:
przepraszam, ale pozwolę sobie nie zgodzić się z Twoim Dziadkiem
alez prosze bardzo- z tym ze przezyl te swoje 70 lat i costam jednak o swiecie wiedzial,a to byla prawda , ktora znal najlepiej i najczesciej mi powtarzal. ja mam tylko 18 lat i juz wiem ze mial racje
Imię: Agnieszka
Wysłany: 26-10-2006, 19:56
cro cop napisał/a:
latwiej zrozumiec,latwiej poznac o co chodzi kolesiowi
I tu się znowu musze zgodzić.
cro cop napisał/a:
facet chocby nie wiem jak zamkniety i ja kcichy, to wystarczy spojrzec na jego twarz, prosto w oczy i wiadomo o co mu chodzi
No ale już nie przesadzaj, jak by było was tak łatwo zrozumieć to nie było by tylu nieporozumień i problemów. Jednego można szybko rozszyfrować z innym są problemy.
cro cop napisał/a:
facet chocby nie wiem jak zamkniety i ja kcichy, to wystarczy spojrzec na jego twarz, prosto w oczy i wiadomo o co mu chodzi
No ale już nie przesadzaj, jak by było was tak łatwo zrozumieć to nie było by tylu nieporozumień i problemów. Jednego można szybko rozszyfrować z innym są problemy.
fakt troche mnie ponioslo ale to nie zmienia faktu ze czasem facetowi wystarczy spojrzec w oczy i wszystko jest jasne, chociaz nie zqawsze i nie w kazdym wypadku
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 27-10-2006, 08:07
A ogólnie często jest tak,że ci co kotkują, żabciują,ślinia sie i plują czesto mają diabła za uszami a ich miłe słówka to tylko przykrywka,co oczywiscie nie jest regułą bo na nic nie ma reguły
Imię: Agnieszka
Wysłany: 27-10-2006, 08:19
juna napisał/a:
A ogólnie często jest tak,że ci co kotkują, żabciują,ślinia sie i plują czesto mają diabła za uszami a ich miłe słówka to tylko przykrywka,co oczywiscie nie jest regułą bo na nic nie ma reguły
Często jest to jedna wielka gra, ale oczywiście nie zawsze, ale jak by na to nie patrzeć nie lubie takiego zachowania i nieraz mnie śmieszy jak taki wielki napakowany koleś zdrabnia co drubie słowo mówiąc do swojej laski, a przed kolegami gra wielkiego maczo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum